ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραβίδας για το νέο γήπεδο: «Είναι σαν να μπήκαμε 10 φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά. Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι πάρα πολύ καθοριστικό για την πορεία της δικής μας ομάδας αλλά και για τη Σαλαμίνα».

Για το ανέβασμα του Εθνικού: «Να συγχαρούμε τον Εθνικό, κάνει μια εξαιρετική πορεία. Βλέπουμε ότι γίνεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα κάτι που πιστεύω ότι θα κρατήσει μέχρι το τέλος».

Αν υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφοροποίησης του πρωταθλήματος σχετικά με τη διαβάθμιση: «Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Από εκεί και πέρα η δική μας θέση είναι ότι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα είναι το φετινό των 14 ομάδων. Είναι πολύ λυπηρό να καταστραφούν τέσσερις ομάδες. Δεν είμαστε εμείς που αποφασίζουμε, ας το δουν οι ειδικοί. Όλα μπορούν να συμβούν αν είναι για το καλό ποδοσφαίρου. Η ΚΟΠ πρέπει να δει τα στοιχεία που έχει κάτω κι ας αποφασίσει. Ας κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε ήρεμα τι είναι το κοινό συμφέρον».

Για τις εργασίες στο γήπεδο της Περιστερώνας: «Τα έργα προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς. Εργάζονται καθημερινά 40 άτομα. Είναι το κουράγιο και το οξυγόνο που αντλούμε για να μπορούμε να εξυπηρετούμε αυτή την ομάδα. Αν γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο είναι σαν να μπήκαμε δέκα φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο από την 1η αγωνιστική της νέας σεζόν».

Για τα μπαράζ: «Άποψη δική μου είναι ότι τα μπαράζ έχουν κουράσει τον κόσμο. Η δική μου άποψη ήταν να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς μπαράζ».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση