ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καραβίδας: «Να μείνουμε στις 14, ίσως πάμε και στις 16. Θα φθάσουμε στ' άκρα»

Προανήγγειλε εξελίξεις και εξέφρασε κάθετη αντίθεση για το θέμα των ξένων διαιτητών

Για τις διεργασίες που γίνονται για διατήρηση 14 ομάδων στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», που εξέφρασε επίσης την κάθετη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ενδεχόμενο επαναφοράς σχεδίου για διατήρηση 14 ομάδων στο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν διεργασίες και αυτή τη φορά είναι πολύ σοβαρές. Θα κάνουμε τα πάντα. Ελπίζουμε να έχουμε τη δική σας συμπαράσταση γιατί έχει αποδειχτεί ότι το πρωτάθλημα των 14 ομάδων είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Ένα προϊόν που είναι το πιο συναρπαστικό γιατί θέλουμε να το ξηλώσουμε και τα οφέλη του να τα επωφελούνται 4-5 ομάδες σε καιρό πανδημίας;».

Για την απόφαση επαναφοράς των 12 ομάδων που είχε ψηφιστεί: «Αποφασίστηκε από τη μειονότητα. Είναι αντισυνταγματικό και δεν είναι σωστό. Σε καμιά χώρα δεν κάνουν αυτό που θέλουν οι πέντε και να αγνοούμε τους 25. Μας είχε φέρει προ τετελεσμένων. Μας είπαν ότι θα μέναμε στις 14 αλλά την τελευταία στιγμή κάποιοι πρόεδροι άλλαξαν άποψη. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όλα, όχι η μεινότητα».

Για το ποιοι συμμετέχουν στις διεργασίες: «Συμμετέχουν μικρομεσαία σωματεία και σωματεία του Big 6, ο ΠΑΣΠ και ο Σύνδεσμος Προπονητών. Θα εμπλακούν κι άλλοι ώστε το φαινόμενο να σταματήσει».

Για το πότε θα τεθεί σε εφαρμογή: «Από σήμερα να μείνουμε στις 14, ίσως να πάμε και στις 16. Αποδεδειγμένα αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό και θέλουμε να το ξηλώσουμε. Υπάρχουν κανονισμοί και πάντα σπάζουν. Αν το καλό του ποδοσφαίρου αποδεδειγμένα είναι να πάμε στις 14, δεν υπάρχει θέμα πότε θα αλλάξει. Αν η ομάδα μου κινδύνευε να πέσει δεν θα μιλούσα, αλλά είναι κάτι που δεν είναι σωστό».

Για το πώς θα αλλάξει το πρωτάθλημα από τη στιγμή που η σεζόν είναι σε εξέλιξη: «Μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι να πούμε ότι πάμε σε 14. Δεν έχει σημασία ο χρόνος. Πέρσι δεν ξεκινήσαμε με Κύπριους διαιτητές και μετά μπήκαν οι ξένοι; Αν είναι για το καλό του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν 1000 τρόποι».

Για τη θέση της ΚΟΠ: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, αλλά η ΚΟΠ είμαστε εμείς, τα σωματεία».

Για το τι προτίθενται να κάνουν: «Αν χρειαστεί θα φτάσουμε στα άκρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε. Τι συζητάμε και οι τρόπου που θα ενεργήσουμε είναι θέμα δικό μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εξελίξεις».

Για το θέμα ξένων διαιτητών: «Είμαι κάθετα εναντίον. Υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία, όμως δεν λύνεται με το πρόβλημα των ξένων. Δεν θέλω να έχω ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της Δόξας και να πληρώνουμε περισσότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση