ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
28 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Καραβίδας: «Νιώθω πολύ μόνος- Αν θέλει κάποιος να αναλάβει θα αποχωρήσω»

Εγγλέζου: «Πρόκληση η ΑΕΚ-Ομάδα που αγαπώ και έχω στην καρδιά μου»

Η Δόξα έφθασε στη νίκη παραμονής επικρατώντας με 4-1 της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου ήταν ουσιαστική και έφθασε δίκαια στη νίκη με την οποία κλειδώνει και μαθηματικά την παραμονή της. Μετά το τέλος του αγώνα ο Νικόλας Εγγλέζου και ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου μίλησαν στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά:

Πρώτος μίλησε ο Κώστας Χριστοδούλου: «Είναι μεγάλη η συγκίνηση καθώς τώρα φθάσαμε 10 σερί χρονιές στην πρώτη κατηγορία. Εύχομαι στην Νέα Σαλαμίνα να επανέλθει γρήγορα. Το έχω πει ξανά δεν θα έπρεπε να πέσει η Σαλαμίνα. Έπρεπε να μείνουμε 14 ομάδες και τη νέα χρονιά.

Είμαι εδώ με τον Νικόλα Εγγλέζου που είναι ένα παιδί που από την πρώτη μέρα έδωσε τα πάντα. Έκλεισε στην ΑΕΚ και εμείς αγαπάμε και στηρίζουμε όλα τα παιδιά που δίνουν τον εαυτό τους και ο Νικόλας είναι τέτοιος. Κάποτε θα επιστρέψει. Δεν ξέρω πότε αλλά θα επιστρέψει.

Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για την Δόξα, μπορούμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ κόσμο όμως είναι με μεγάλη συγκίνηση που θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ψημολοφίτη, και ειδικά τον Πάμπο, που είναι ο μεγαλύτερος μας χορηγός. Χωρίς αυτόν δεν θα κάναμε τίποτα.

Έχουμε πολλά θέματα για τη νέα χρόνια. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω πολύ μόνος στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε το γήπεδο τώρα και αν υπάρχει κάποιος που θέλει να αναλάβει είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Θα αρχίσουμε την χρονιά σε ένα γήπεδο στολίδι στο οποίο η Δόξα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Έπειτα μίλησε ο Νικόλας Εγγλέζου «Θέλω να πάω πρώτα στον Πρόεδρο και να του αφιερώσουμε τη νίκη αυτή. Αν δείτε πόσα τρέχει μόνος και πόσα κάνει για αυτή την ομάδα θα καταλάβετε».

Για την νέα του πρόκληση: «Είναι μια πρόκληση για εμένα. Μια ομάδα που αγαπώ και έχω στην καρδιά μου. Ξέρω τους ανθρώπους εκεί και τι θέλουν. Όπως έδωσε σήμερα τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι θα κάνω και στη νέα σεζόν».

Αν νιώθει δικαίωση για την επιλογή του να παίξει στη Δόξα: «Αν είναι για εμένα δικαίωση είναι και ο Πρόεδρος που πίστεψε σε εμένα. Δεν είναι εύκολο μετά από χειρουργείο να σε εμπιστευτεί κάποιος. Μιλήσαμε την πρώτη μέρα με τον Πρόεδρο και έκλεισα νομίζω αρκετά στόματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση