ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραβίδας: «Δεκατέσσερις ομάδες για ένα εκατομμύριο λόγους»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Κρατάμε την πολύ καλή παρουσία που είχαμε. Ατυχήσαμε με άτυχη στιγμή του Μουχτάρη και δώσαμε δώρο στην Καρμιώτισσα όμως καταφέραμε στο τέλος να σκοράρουμε και να πάρουμε τον βαθμό».

Για το φετινό στόχο της Δόξας: «Αν συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε εξάδες και Ευρώπες θα έχουμε μια ανώμαλη προσγείωση. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία και να παίξουμε του χρόνου στο γήπεδο μας».

Για τον Πάντιτς: «Ο Πάντιτς όπως και ο Σισκόφσκι δεν θέλουν να φύγουν από τη Δόξα. Είχαμε χτες μια πρόταση από άλλη κυπριακή ομάδα για τον Σισκόφσκι χτες το βράδυ. Χαιρόμαστε που εμπιστεύονται αυτή την ομάδα».

Για τον Λαφράνς: «Ήμασταν σε συζητήσεις μαζί του και είχαμε μια καταρχήν συμφωνία εάν και εφόσον έφευγε ο Πάντιτς».

Για τον Μουκτάρη: «Ακόμα και σήμερα ζαλίζεται. Θέλουμε να τον δει ακόμη ένας γιατρός και ελπίζουμε να ξεπεράσει το πρόβλημα».

Για τις πληροφορίες που βγαίνουν περί αλλαγής της διαβάθμισης: «Οι ομάδες πρέπει να παραμείνουν 14 για ένα εκατομμύριο λόγους. Εύχομαι να περάσει αυτό και να μην τετραπλή διαβάθμιση. Δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε 12 τις ομάδες».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση