ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκεμσλ: «Η επαφή Δόξας και ΠΑΣΠ με βοήθησε να λύσω το συμβόλαιό μου»

Μίλησε για τη δουλειά του Συνδέσμου

Για τη μεσολάβηση του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με τη Δόξα μίλησε στον ΠΑΣΠ ο πρώην, πλέον, τερματοφύλακας της Δόξας, Άρμιν Γκεμσλ.

Αναλυτικά:

Στο γραφείο τύπου του ΠΑ.Σ.Π. έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη ο αυστριακός τερματοφύλακας Armin Gremsl, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες, υπέγραψε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου εργοδότησης του, με το Σωματείο της Δόξας Κατωκοπιάς:

Που σε βρίσκουμε αυτή τη στιγμή Armin;
Αυτή τη στιγμή είμαι στην Αυστρία, είχα καταφέρει να πετάξω λίγες ώρες πριν το οριστικό κλείσιμο των αεροδρομίων.

Ήσουν με οικογένεια στη Κύπρο;
Όχι έμενα μόνος μου στην Κύπρο.

Πως έγινε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου σου;
Καθώς ήμουν ήδη στην Αυστρία και το συμβόλαιο μου τελείωνε τέλος του Μάη, βασιζόμενος και στη θέση της ομάδας μου, ήθελα να βρω μια λύση για να λύσω το συμβόλαιο μου. Έτσι μίλησα μαζί με την ομάδα μου και τον Σύνδεσμο για να με βοηθήσει καθώς δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Δόξα και ΠΑ.Σ.Π. ήρθαν σε επαφή και συμφώνησαν βρίσκοντας λύση στο θέμα μου.

Πως ήταν η επικοινωνία σου με τον ΠΑ.Σ.Π.;
Η επικοινωνία με όλους τους εργαζόμενους στον ΠΑ.Σ.Π. ήταν άριστη, ιδιαίτερα με τον κ. Σπύρο Νεοφυτίδη και τον κ. Λούη Χατζηδημητρίου που είχα τις πιο συχνές επαφές. Ο Σύνδεσμος πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χατζηδημητρίου που χειρίστηκε το θέμα μου μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας μου και όλα πήγαν καλά.

Πως είναι τα πράγματα στην Αυστρία;
Στην Αυστρία τα πράγματα πάνε καλά, νομίζω λίγο καλύτερα από την Κύπρο. Οι ομάδες ξεκίνησαν ήδη να προπονούνται σε μικρά γκρουπ. Στόχος είναι να επαναρχίσει το Πρωτάθλημα. Επίσης η Κυβέρνηση άρχισε να χαλαρώνει τα κοινωνικά μέτρα.

Θα ήθελες να παίξεις και πάλι στη Κύπρο;
Ναι γιατί όχι! Η Κύπρος είναι σίγουρα μια από της χώρες στην οποία θα ήθελα να εργαστώ και πάλι ακόμα και τη νέα σεζόν.

Τέλος, ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα άτομα στην ομάδα της Δόξας. Ειδικά τους Στέλιο και Ανδρέα. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ και στον πρόεδρο της Δόξας, κ. Κώστα Χριστοδούλου. Πολλές φορές ακούγονται διάφορα αλλά θέλω να πω ξεκάθαρα ότι όλα τα 3 χρόνια που ήμουν στην ομάδα ήταν πάντα σωστός και δίκαιος απέναντι μου. Τέλος να πω ότι γενικά στη Κύπρο οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ καλοί και είχα περάσει πολύ καλά αυτά τα 3 χρόνια.

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση