ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Η έφοδος στα γραφεία της Δόξας ήταν μόνο η αρχή

Πιθανόν να κληθούν για κατάθεση πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις οι οποίες έχουν διερευνηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Μόλις χθες πραγματοποιήθηκε έφοδος στα γραφεία της Δόξας και του Κώστα Χριστοδούλου από την αστυνομία, όπου και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια σε σχέση με πιθανά ποινικά αδικήματα (δες εδώ). Η υπόθεση είναι αυτή που καταγγέλθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας του Αθλητισμού πέρσι το καλοκαίρι από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου.

Στα χέρια της αστυνομίας η υπόθεση έφθασε πριν από τρεις μήνες και ξεκίνησε από τότε η διερεύνηση για διάπραξη ποινικών αδικημάτων από οποιονδήποτε.

Όπως προκύπτει η αστυνομία είχε στα χέρια της μαρτυρία που δικαιολογούσε το ένταλμα έρευνας που εκτελέστηκε. Κατά τη διάρκεια της εφόδου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια (χαρτιά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές) οι οποίοι αναμένεται να εξεταστούν.

Μάλιστα οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρουν πως η έφοδος στα γραφεία του προέδρου της Δόξας αποτελεί μία από τις πολλες ενέργειες στις οποίες θα προβούν οι αστυνομικές αρχές το επόμενο διάστημα. Πολύ πιθανόν να κληθούν για κατάθεση πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις οι οποίες έχουν διερευνηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλημέρα… με έκπληξη

Καλημέρα… με έκπληξη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, μεταξύ ΑΕΚ και Δόξας
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΚ