ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δόξα: Σίριαλ μικρού μήκους… απ’ το πουθενά

Το θέμα με τον Πάντιτς άρχισε να κουράζει...

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Είναι αλήθεια ότι το θέμα με τον Αλεξάνταρ Πάντιτς, άρχισε να κουράζει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως δεν χρειάζεται να σπαταλιέται τόσο μελάνι και σάλιο για έναν παίκτη της Δόξας Κατωκοπιάς, ωστόσο έχουμε αναφέρει ξανά πως βάσει βιογραφικού δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Για τις μεγάλες ομάδες οι οποίες ψάχνουν κεντρικό αμυντικό, είναι ιδανική λύση ο Σέρβος, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως ήρθε λόγω συγκιριών στην Κύπρο. Ένεκα και της κατάστασης με τον κορωνοϊό που δυσκολεύει κάπως τις μετεγγραφές και τα ταξίδια, οι ομάδες ψάχνουν έτοιμες και δοκιμασμένες λύσεις και ο Πάντιτς είμαι μία τέτοια περίπτωση.

Αυτό που κουράζει περισσότερο είναι η προσπάθεια του προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα), να προωθήσει σχεδόν παντού τον παίκτη για να βγει κι αυτός και η ομάδα του οικονομικά κερδισμένοι. Τη μια δεν τα βρήκε με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, την άλλη έριξε «άκυρο» στην ΑΕΚ, είναι κι αυτά τα «παιχνίδια» με την ανανέωση του συμβολαίου του, τακτική που ακολούθησε και στο παρελθόν ο πρόεδρος της Δόξας και γνωστός μάνατζερ και πάει λέγοντας.

Μετά και από την ανατροπή σκηνικού με τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ που έμοιαζε τελειωμένη, ο Πάντιτς λέγεται ότι προτιμά να μείνει στη Δόξα έως το Καλοκαίρι και να πάρει τις όποιες αποφάσεις για το μέλλον του στο τέλος της χρονιάς, όταν και θεωρεί ότι θα έχει στα χέρια του περισσότερες επιλογές. Βάσει λογικής, ποτέ μην λες ποτέ, διότι από Δευτέρας και έως το τέλος Ιανουαρίου, μπορεί να συμφωνήσει προφορικά ο Καραβίδας και ο παίκτης με άλλες μία, δύο, τρεις… ομάδες και μετά να «ναυαγήσει» η πιθανολογούμενη μετεγγραφή. Όλα είναι ανοικτά όσο ακόμη έχουμε Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλώς το 3-0

Καλώς το 3-0

Η Ομόνοια επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις...το αγαπημένο της σκορ και την κορυφή
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ