ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δόξα: Ακόμα και τέσσερις «νέοι» με ΑΕΛ!

Μακράν η πιο προχωρημένη στο σχεδιασμό της

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Αντιστρόφως ανάλογος της βαθμολογικής της θέσης είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Δόξα, καθώς αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη της θέση κινήθηκε με τρόπο ώστε να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα με την έλευση του 2020.

Εδώ και καιρό είχε αρχίσει να «τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τους Ζορζίνιο (φορ) και Νελσίνιο (αρ. μπακ) να προπονούνται με την ομάδα και είναι έτοιμοι να παίξουν με ΑΕΛ. Ο Μλάντεν Γιούτριτς (κεν. Αμυντικός) έχει επίσης συμφωνήσει και τον περιμένουν στην Κύπρο με την επανέναρξη των προπονήσεων. Έπαιζε στη Β’ Ιαπωνίας και έχει καιρό να γράψει συμμετοχή, από τον Ιούλη, άρα μένει να δούμε αν θα τον έχει διαθέσιμο.

Απομένει η απόκτηση ενός ακόμα φορ που θα θεωρείται το «πρώτο» όνομα στα πλάνα του Ερανοσιάν για τη θέση. Εδώ και μέρες έχουν σταλεί προτάσεις και είναι πιθανό να μπει στις προπονήσεις ο παίκτης πριν τις 3/1 που είναι ο αγώνας με την ΑΕΛ. Εκείνη την ημέρα θα μπορούν και να τους δηλώσουν στην ΚΟΠ.

Η Δόξα είναι πολύ κοντά στο να συμπληρώσει τετράδα τη στιγμή που κανείς άλλος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα έστω μια προσθήκη. Δείχνουν διάθεση να το παλέψουν. Το κατά πόσο θα τους βγει, θα το δείξει το γήπεδο.

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξεμπούκωσε ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Ξεμπούκωσε ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Μετά από αυτή την επικράτηση, ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας
24sports team
 |  ΔΟΞΑ
X