ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Από εκείνο το παιχνίδι με την Ομόνοια αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της Δόξας, Νίκο Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0. Αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, στο γήπεδο της ομάδας στην Περιστερώνα και στις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της διαιτησίας.

Για τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ: «Το πήραμε το παιχνίδι με κάποια δυσκολία διότι κυριάρχησε το άγχος παρά το καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο. Στη διακοπή ο προπονητής έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, πήγαμε με καθαρό μυαλό και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Υπολογίζαμε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές να ξεκαθαρίσει η υπόθεση υποβιβασμός, αυτό θα γίνει όμως στις επόμενες 2-3 αγωνιστικές και στόχος μας είναι να κλειδώσουμε την παραμονή μας. Μαθηματικά δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί.

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή για να αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Θα είναι η δέκατη σερί χρονιά μας στην Α’ Κατηγορία και σε συνδυασμό με την επιστροφή μας στην έδρα μας στην Περιστερώνα στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ευκαιρία να ισχυροποιηθεί η ομάδα και να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο».

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Είναι κλειδί η μετακίνησή μας στο γήπεδό μας στην Περιστερώνα αν λάβουμε υπόψη το συναίσθημα και τις δυνατότητες να αγωνίζεσαι εκεί με την παρουσία αρκετού κόσμου. Μας ταλαιπωρεί ο αγωνιστικός χώρος, θα χρειαστεί πρόσθετο χρονικό διάστημα και ευχόμαστε Ιούνιο να είναι έτοιμο και Ιούλιο να κάνουμε τα εγκαίνια και να δώσουμε τα πρώτα μας φιλικά εκεί. Υπάρχει ένας κορμός που θα διατηρηθεί, θα μιλήσουμε με τον προπονητή και να δούμε ενδεχόμενες προσθήκες που θα αποφασιστούν, να κάνουμε έγκαιρα μετεγγραφές για να έχουμε τη δυνατότητα για προσθαφαιρέσεις άμα χρειαστεί στη συνέχεια».

Για το αίτημα μετακίνησης του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Συζητήσαμε και ζητήσαμε να διεξαχθεί μετά από τη διεξαγωγή του διακοπέντα αγώνα Εθνικός Άχνας - Ομόνοια. Επειδή παραμένει για τις 20 Απριλίου ο διακοπέντας και εμείς στις 16 του μήνα. Δεν γίνεται να διεξάγεται η β’ φάση του πρωταθλήματος και αυτό που είναι του β’ γύρου να μην έχει διεξαχθεί. Καθαρά για λόγους ισότητας το αίτημά μας. Αν δεν γινόταν, ας μείνει εκείνος ο αγώνας στις 20 Απριλίου και να μετακινηθεί ο δικός μας. Για την ώρα έναρξης, είναι θέμα των καναλιών και της ΚΟΠ αν θα μετακινηθεί η ώρα και πάει πιο μετά».

Για τα θέματα με τη διαιτησία: «Είναι καθαρά θέμα να αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού κατά πόσον θα τον καλέσει γραπτώς τον πρόεδρό μας να πάει. Έχουν μιλήσει μεταξύ τους. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι πάντως από την εκείνο το παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά οι βαθμοί έχουν χαθεί. Το πόρισμα κατέληγε ξεκάθαρα ότι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από λάθη της διαιτησίας. Ο κ. Φελλάς συνεχίζει να ορίζεται, κυρίως ως τέταρτος και ο κ. Νικολάου το ίδιο. Δεν γίνεται να δικαιώνεσαι από ένα θεσμικό όργανο που έχει λόγο στα αθλητικά του τόπου και στο τέλος της ημέρας να συνεχίσουν να διαιτητεύουν. Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Με το να αναβάλουμε την επίλυση προβλημάτων δεν γίνεται κάτι. Να ακούσουμε το σκεπτικό τους όμως και το σωστό είναι να μην παίρνονται αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση