ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρονίκου: «Όταν δεν παίζει ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια υποστηρίζουν τη Δόξα»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο προπονητής της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της Δόξας, Νίκος Ανδρονίκου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον προγραμματισμό: «Σίγουρα υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός παικτών που μένουν από πέρσι. Δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Οπωσδήποτε στην ομάδα υπάρχει ο πρόεδρος ο οποίος έχει ικανότητές στην εξεύρεση παικτών. Όπως και ο Λούκας Χατζηλούκας. Και οι τρεις έχουμε ένα συνδυασμό εκεί και θα φέρουμε τους νέους παίκτες».

Για το αν αποχωρεί ο Σισκόφσκι: «Είναι πολύ κοντά αλλά δεν έχω ενημέρωση από τον πρόεδρο για το τι έγινε. Θα πάμε σίγουρα για άλλον τερματοφύλακα αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σισκόφσκι. Ο τερματοφύλακας είναι το παν στην ομάδα. Όλοι μιλάνε για τους επιθετικούς και εγώ μιλάω για τον τερματοφύλακα. Οι επιτυχίες έρχονται όταν έχεις καλό τερματοφύλακα».

Για τον Αγάπιο Βρίκκη: «Έχει υπογράψει. Είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο ξέρω από μικρό. Είναι ευκαιρία για τον ίδιο να αναδειχθεί στο πρωτάθλημα μας. Μας προτάθηκε από τον μάνατζερ του αλλά εγώ είχα ήδη θετικότατη άποψη».

Για τον Χάρη Κυριάκου: «Αυτή η περίπτωση εκκρεμεί γιατί την χειρίζεται απευθείας ο πρόεδρος μαζί του. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Σίγουρα θα ήθελα να μείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ όμως να ξέρω τι θα γίνει».

Για τις προσθήκες: «Θα κάνουμε τουλάχιστον άλλες 3-4 μεταγραφές. Όπως λέει και ο πρόεδρος που έχει εμπειρία, οι καλοί παίκτες έρχονται τον Αύγουστο».

Για το νέο γήπεδο: «Σίγουρα το νέο γήπεδο θα είναι ένα επιπλέον όπλο. Η περιοχή εκεί έχει αρκετούς Κατωκοπίτες. Ξέρω ότι όταν δεν παίζει ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια αρκετός κόσμος από τις γύρω περιοχές υποστηρίζει τη Δόξα».

Για τους στόχος της Δόξας: «Ο στόχος πάντα είναι ένας. Να παίζουμε στην πρώτη κατηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση