ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συνειδητά στοχεύουμε σε νεαρούς Κύπριους»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον προγραμματισμό: «Όπως είχαμε πει η Δόξα δεν σταμάτησε μετά το τέλος του πρωταθλήματος να ασχολείται με τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν. Έχουν μείνει μια με δυο ανακοινώσεις. Μέχρι το τέλος της ομάδας, αρχές της άλλης θα έχουμε έτοιμη την ομάδα».

Για την φιλοσοφία της νέας σεζόν: «Η φιλοσοφία με εξαίρεση την περσινή χρονιά ήταν να βρίσκει νεαρούς ποδοσφαιριστές με όρεξη και φιλοδοξία. Κρατήσαμε 4-5 ποδοσφαιριστές από την περσινή περίοδο και μαζί με τους νεαρούς δείχνουν καλά στοιχεία. Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν».

Για τον προϋπολογισμό: «Ήταν απόλυτη ανάγκη ο προϋπολογισμός να έχει μείωση 20% χωρίς να σημαίνει πως θα μειωθεί η ποιότητα. Πιστεύουμε όμως πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να αντεπεξέλθουν και συνειδητά στοχεύουμε να εμπλουτίσουμε το ρόστερ μας, με νεαρούς Κύπριους».

Για τα φιλικά: «Θα δώσουμε 6 φιλικά παιχνίδια χωρίς να ξέρω την σειρά. Θα αγωνιστούμε με Ολυμπιακό, Ερμή, Αλκή και άλλους. Οι ποδοσφαιριστές είναι καινούργιοι και πρέπει να δέσουν σαν ομάδα».

Για τον κόσμο: «Θέλω να εκφράσω το κάλεσμα μου προς του Κατοκοπίτες να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση