ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

One Μάατσι show!

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να επικρατήσει με 0-3 της Δόξας και να τελειώσει την σεζόν στην 7η θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάατσι που κατάφερε να πετύχει 3 τέρματα.

Α’ ημίχρονο

Κάπως χαλαρά μπήκαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Στο 13’ καταγράφηκε και η πρώτη φάση του αγώνα, όταν ο Γκράτσι εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Νέγκρι όμως να σώζει με διπλή προσπάθεια. Στο επόμενο λεπτό ο Μακρίεφ έκανε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε έξω μακριά από την εστία του Νέγκρι. Μετά τις φάσεις της Νέας Σαλαμίνας ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άλλες φάσεις. Πότε η μια ομάδα, πότε η άλλη είχε την κατοχή χωρίς όμως να μπορούν να γίνουν απειλητικές. Πάντως το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάζει ακριβώς την εικόνα του αγώνα.

Β’ ημίχρονο

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι και άρχισε και το δεύτερο. Οι δυο ομάδες μπήκαν «χαλαρά» στο γήπεδο. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν στο 55’ όταν ο Μπριτζίτο σε μια καταπληκτική ατομική ενέργεια, έβγαλε την μπαλιά στην περιοχή και ο Μάατσι με όμορφο πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 65’ ο Σκοπελίτης δοκίμασε το πόδι του και ανάγκασε τον Νέγκρι σε μια δύσκολη επέμβαση. Στο 70’ έγινε η εξαιρετική μπαλιά προς τον Μάατσι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Νέγκρι γράφοντας έτσι το 0-2. Στο 75’ ο Μάατσι έβαλε και τρίτο τέρμα. Ήταν η όμορφη μπαλιά στην περιοχή της Δόξας, έκανε την κεφαλιά ο Μάατσι και νίκησε για 3η φορά τον Νέγκρι.

Ενδεκάδες:

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Κάστρο, Γκόμες, Κένιντι, Εντμάρ, Χριστοδούλου, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενιφούλ,  Αντρέου, Γκουλόν  

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μιχαήλ, Σεργίου, Τσίνα, Νεάγκου, Γκράτσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης,  Κωνσταντίνου, Μπριζίτο, Μαάτσι, Μακρίεφ

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση