ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσιογράφος… προκάλεσε οπαδούς!!

Πράματα και θάματα ακούμε μετά το ντέρμπι

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο πρώτο μάθημα δημοσιογραφίας που συμμετέχεις ο καθηγητής θέλοντας να σου καθορίσει το πώς αξιολογείται μια είδηση συνήθως φέρει το παράδειγμα με τον σκύλο και τον άνθρωπο.

Εν ολίγοις και μακριά από ακαδημαϊκές τεχνικές και θεωρίες να δαγκώσει ο σκύλος τον άνθρωπο μοιάζει με μη σημαντική είδηση ενώ ο άνθρωπος να δαγκώσει σκύλο είναι η είδηση που θα καθορίσει την επικαιρότητα.

Με αυτά και με αυτά, συμπληρωνόμαστε ως άτομα και κυρίως ως δημοσιογράφοι όταν πλεόν φτάνουμε στο σημείο να γράφουμε ότι κάποιος «συνάδελφος» κατά την δημόσια τοποθέτηση του υπεύθυνου του ΓΣΠ, Φοίβου Κωνσταντινίδη προκαλούσε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία τους οπαδούς της Ομόνοιας οι οποίοι αντέδρασαν ανταποδίνοντας τις προκλήσεις με επιθεση!!

Ο υπεύθυνος του ΓΣΠ ξεκαθαρίζει, δημόσια μάλιστα, ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος πρόσκειται στον ΑΠΟΕΛ και δεν δίστασε να τα βάλει με τη μάζα υπερασπιζόμενος πιθανόν την αγάπη του για την ομάδα. Όλα τα πιο πάνω στηρίζονται στα λεγόμενα του κύριου Κωνσταντινίδη ο οποίος έγινε δέκτης καταγγελιών για το περιστατικό από τους λειτουργούς εξυπηρέτησης των δημοσιογράφων αλλά και τους υπέυθυνους ασφαλείας.  

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ - ΑΕΛ 0-0

ΕΝΠ - ΑΕΛ 0-0

Το πρώτο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ