ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν θα προκύψει θέμα και θα πάρουν τις άδειες τα γήπεδα

Την ερχόμενη Πέμπτη η ΑΑΣ θα επανεξετάσει ξανά τις αιτήσεις και αναμένεται να δώσει τις σχετικές άδειες. Όλες οι νεότερες πληροφορίες στο θέμα

Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα, με την οποία ενημέρωσε ότι δεν παραχώρησε την σχετική άδεια λειτουργίας σε πέντε γήπεδα. Συγκεκριμένα, το Μακάρειο, το Αμμόχωστος, το Τσίρειο, το Τάσος Μάρκου και το Παφιακό, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την σχετική άδεια.

Όπως διευκρινίζει η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Παρόλο που φαίνεται εκ πρώτης να υπάρχει ανησυχία στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, εντούτοις με βάση τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξει, την Πέμπτη αναμένεται να πάρουν την σχετική άδεια τουλάχιστον τα γήπεδα όπου είναι προγραμματισμένοι αγώνες αυτή την αγωνιστική.

Υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες σε όλα τα στάδια και οι περισσότερες ήταν στο Αμμόχωστος, όπου εκκρεμει το Πιστοποιητικο λειτουργριας του CCTv, το  σχέδιο εκκένωσης και κάποια άλλα. Από πλευράς Νέας Σαλαμίνας τονίζουν ότι έχουν διευθυτηθεί τα πάντα και το γήπεδο δεν έχει πρόβλημα.

Σχετικά με το Μακάρειο στάδιο, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95 ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου ανέφερε πως δεν θα προκύψει πρόβλημα με το θέμα της αδειοδότητης του σταδίου, σημειώνοντας πως η ανατολική κερκίδα είναι έτοιμη, όπως και το βόρειο πέταλο και η χωρητικότητα του σταδίου ανέρχεται στις 7,500 χιλιάδες.

Πάντως, η Ομόνοια με ανακοίνωση της  σημειώνει πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα αδειοδοτηθεί το Μακάρειο στάδιο.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι, απ’ όλα τα γήπεδα εκκρεμεί και η σχετική άδεια λειτουργίας από τον Δήμο.

Να σημειώσουμε επίσης, η ΑΣΣ θα εξετάσει σε μεταγενέστερο στάδιο τις αιτήσεις για το Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Ανόρθωσης θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τόμας Ντολ κατάφερε να εμφυσήσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα

ΑΠΟΕΛ uber alles στην πράξη!

Ο ατομικισμός υποχωρεί και κερδίζει έδαφος το συλλογικό πνεύμα στην ομάδα της Λευκωσίας
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X