ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δελεαστική αγορά η κυπριακή...

Οι καταστάσεις προσαρμόζουν τις ομάδες μας τον Χειμώνα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πλησιάζουμε την μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα και όλες οι ομάδες άρχισαν τις διεργασίες τους, έτσι ώστε με τις προσθαφαιρέσεις που θα κάνουν ελπίζουν να ενισχύσουν τα ρόστερ τους.

Η μεταγραφική περίοδος του Χειμώνα είναι πολύ πιο δύσκολη και πιο… μικρή, σε σχέση με το καλοκαίρι, διότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, ενώ ενδεχομένως να χρειάζεται να δαπανήσεις περισσότερα χρήματα, αφού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια.

Η κατάσταση με την πανδημία κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς οι προπονητές θα πρέπει εξετάζουν και την χώρα προέλευσης του ποδοσφαιριστή και αν χρειάζεται καραντίνα. Διότι, για να θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή, σημαίνει ότι θέλεις άμεσα τον παίκτη στην ομάδα. Άσε, που θα θέλει και χρόνο προσαρμογή.

Γι’ αυτό το λόγο η Κυπριακή αγορά είναι δελεαστική για αρκετές ομάδες. Πρώτα δεν χρειάζεται καραντίνα, ξέρεις πολύ καλύτερα τον παίκτη, ενώ η προσαρμογή μπορεί να γίνει πιο εύκολα.

Οι περισσότερες ομάδες λοιπόν, θα κοιτάξουν αρχικά την αγορά εδώ και μετά θα δουν τις επιλογές που έχουν από το εξωτερικό.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ