ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Cyprus League: ΑΕΚ και ΑΕΛ οδηγούν, η Ομόνοια… καραδοκεί!

Τα δεδομένα στη βαθμολογία

Με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan, η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων βρίσκει την κορυφή να έχει πάρει «φωτιά».

ΑΕΚ και ΑΕΛ οδηγούν την κούρσα με εννέα βαθμούς, έχοντας καταγράψει από τρεις νίκες και μία ήττα. Αμφότερες πανηγύρισαν σημαντικά «διπλά» στην αγωνιστική, με την ΑΕΚ να περνά από την έδρα της Ομόνοιας 29Μ και την ΑΕΛ να φεύγει με το τρίποντο από την Πάφο.

Σε απόσταση μόλις ενός βαθμού ακολουθεί η Ομόνοια, η οποία ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς μετά το 4-1 επί της Krasava ΕΝΥ. Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη και παραμένουν σε τροχιά κορυφής.

Στην 4η θέση βρίσκεται η Πάφος με επτά βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας ακολουθεί με έξι μετά το 2-2 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Στους έξι βαθμούς βρίσκεται και η Ομόνοια Αραδίππου, η οποία παραμένει αήττητη μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν Ομόνοια 29Μ και Άρης στους πέντε βαθμούς, ενώ στους τέσσερις βρίσκονται Ολυμπιακός, Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ. Καρμιώτισσα και Ανόρθωση έχουν από τρεις βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμό παραμένει η Krasava ΕΝΥ.

Η δράση επιστρέφει στις 9 Οκτωβρίου, με την 5η αγωνιστική να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση