ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αύριο συνάντηση για τα γήπεδα

ΠτΔ, ΚΟΑ και ιδιοκτήτες γηπέδων τα λένε

Το θέμα των γηπέδων βρίσκεται πάντα ψηλά επικαιρότητα μιας και είναι ένας απ’ τους τομείς στους οποίους χρειάζεται μεγάλη δουλειά και χρίζει μεγάλης βελτίωσης. Μάλιστα αύριο θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον ΚΟΑ και τους ιδιοκτήτες των γηπέδων στην Κύπρο, όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Στόχος της συνάντησης είναι να παρθούν οι αποφάσεις ώστε να εφαρμοστεί σωστά το θέμα του νόμου περί καταστολής της βίας στα γήπεδα και όχι μόνο.

Αναλυτικά η αναφορά του:

«Στην πρώτη συνάντηση πήγαμε έτοιμοι και είπαμε πως τα δυο γήπεδα που είναι ιδιοκτήτης ο ΚΟΑ χρειάζονται τόσα και τόσα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες γηπέδων και ο ΠτΔ έχει συγκαλέσει σύσκεψη αύριο το απόγευμα για το θέμα αυτό. Υπάρχει πολιτική βούληση και έντονη κινητικότητα. Είμαστε στη διάθεση της πολιτείας, του υπουργείου, του ΠτΔ και πρέπει να διορθώσουμε πράγματα για να καθαρίσει ο χώρος».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X