ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν ήταν δύσκολη νίκη… κρίμα που δεν σκοράραμε πολλά, πολλά γκολ»

Τι ανέφερε ο προπονητής του Άρη

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.  

Η τοποθέτηση του στη Cytavision:

«Δεν ήταν δύσκολη νίκη, στο πρώτο ημίχρονο ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Έπρεπε να σκοράρουμε πολύ περισσότερο γκολ αλλά στο 2ο ημίχρονο είχαμε μια παθητικότητα. Στο τέλος όμως ασφαλώς και ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη».

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, ξέρω πως πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε. Το κίνητρο σήμερα ήταν τεράστιο γιατί θέλαμε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Είμαι εκνευρισμένος που  δεν σκοράραμε πολλά, πολλά γκολ που θα μπορούσαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κάπως νευρικοί και κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη και για αυτό είμαι κάπως εκνευρισμένος. Όσον αφορά στο πρώτο μέρος, θεωρώ ότι αυτό ήταν το σύγχρονο ποδόσφαιρο και αν ήμασταν σοβαροί θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε μια πολύ καλή ομάδα που είναι στην πρώτη θέση. Η εικόνα του αγώνα δεν χωρεί δυο απόψεις, θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι».

«Προετοιμαστήκαμε και έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ο αρχικός μας στόχος ήταν η εξάδα. Τώρα θέλουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχαμε πολλές απουσίες. Είχαμε παίκτες στο κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες».

«Όταν έγινε αλλαγή δεν θυμόταν ούτε το όνομα του ούτε το σκορ ο Σάβο όταν έγινε αλλαγή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση