ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΣΠ: Παρέλαβαν τα βραβεία τους Ζάιρο και Κακόριν

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχώρησε δήλωση

Ζάιρο και Κακόριν παρέλαβαν τα βραβεία του Π.Α.Σ.Π για τα βραβεία κορυφαίων ποδοσφαιριστών για τις αγωνιστικές 9ης,23ης και 26ης αγωνιστικής αντοίστιχα.

Ο Ζάιρο είναι ο μόνος παίκτης που κατάφερε μέχρι στιγμής να λάβει δύο φορές το βραβείο MVP by UNICARS & Volkswagen αφού εκτός από την 9η Αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, έλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή και για την 23η Αγωνιστική.

Ο επιθετικός της Πάφου παραλαμβάνοντας το βραβείο ανέφερε: «Νοιώθω τιμή για αυτό το βραβείο αλλά παράλληλα και στεναχώρια διότι εκείνη την αγωνιστική δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και μείναμε στην ισοπαλία. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να διακρίνεσαι βοηθώντας την ομάδα σου αλλά αυτό το πέτυχα μέσα από την βοήθεια των συμπαικτών μου και τους ευχαριστώ».

Ενώ ο Κακόριν παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by UNICARS & Volkswagen για την 26η Αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του ποδοσφαιριστή του Άρη ως ο κορυφαίος της συγκεκριμένης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση