ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαστυλιανού: Χρονιά που φωνάζει... ανανέωση

Ο Κύπριος κίπερ κατέγραψε γεμάτη σεζόν και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα στη διοίκηση του Άρη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Εξαιρετική χρονιά πραγματοποίησε ο Μιχάλης Παπαστυλιανού με την Ομόνοια 29ης Μαΐου στη Β’ Κατηγορία, καθώς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι «πράσινοι» διεκδικούσαν το εισιτήριο ανόδου μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο Κύπριος κίπερ είχε μια γεμάτη χρονιά φέτος, καθώς κατέγραψε 29 παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα δεν έχασε ούτε και παιχνίδι στη Β’ Κατηγορία. Μάλιστα από τα 29 παιχνίδια, στα 13 κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, ενώ σύνολο δέχθηκε 23 γκολ.

Ο Παπαστυλιανού φέτος δόθηκε δανεικός στην Ομόνοια 29ης από τον Άρη ώστε να πάρει λεπτά στα πόδια του και να καταγράψει μια γεμάτη σεζόν, πράγμα που έκανε και με το παραπάνω, καθώς πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα για φέτος στη Β’ Κατηγορία.

Το συμβόλαιο του 25χρονου κίπερ λήγει τον προσεχή Μάιο και σίγουρα δικαιούται ανανέωση με την «ελαφρά ταξιαρχία» μετά από την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε, άλλωστε αν δεν τον ανανεώσει ο Άρης, σίγουρα κάποια άλλη ομάδα της Α’ Κατηγορίας θα ρίξει τα δίχτυα της για να τον κάνει δικό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Στόπερ;

Άρης: Στόπερ;

Η επιβεβαίωση του φόβου… και ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ