ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Παπαδόπουλος: «Στηρίζουμε τον Κύπριο διαιτητή, όταν έχει τα εχέγγυα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Απ’ τη στιγμή που πήγαμε στη διακοπή με νίκη το κλίμα είναι άριστο στην ομάδα, αλλά συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και για αυτό θα δώσουμε και το φιλικό σήμερα με τον Απόλλωνα».

Για τις υποχρεώσεις των διεθνών: «Έχουμε δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Γιαγκό που έχει υποχρεώσεις με τη Μπουρκίνα Φάσο και τον Μουσούντα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Γκαμπόν».

Αγωνιστικά νέα: «Με το πέρας της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε κάποια προβλήματα αλλά αποδείχθηκε πως ήταν επιπολαία και αναμένεται ότι οι πλείστοι θα είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Ο μόνος που θα λείψει είναι σίγουρα ο Σλόγκαρ ο οποίος να ενημερώσουμε ότι χειρουργήθηκε με επιτυχία».

«Αναμένεται σήμερα ο προπονητής μας να κάνει ορισμένες αλλαγές. Ίσως να μην δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα», πρόσθεσε.

Για την καλή αρχή στο πρωτάθλημα: «Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και εμφανίσεις μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν πετύχαμε κάτι μέχρι στιγμής αλλά κάναμε την αρχή που θέλαμε. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης και με αυτές τις επιτυχίες μπορούμε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Ποιος ο στόχος της διοίκησης: «Στόχος της διοίκησης ήταν το καλοκαίρι να πλαισιώσει το ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες. Ήρθαν παίκτες που έπαιξαν σε κορυφαία πρωταθλήματα και με τις Εθνικές τους ομάδες. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν για το τι είναι ικανοί και περιμένουμε να συνεχίσουν έτσι και να τραβήξουν και τους υπόλοιπους».

Η θέση του Άρη για τη διαιτησία: «Η θέση μας για τη διαιτησία ήταν συγκαταβατική. Να εξηγήσω. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε τον Κύπριο διαιτητή, όταν αυτός έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Δεν είμαστε κατά των ξένων διαιτητών, αφού από τη στιγμή που είναι καλύτεροι μπορούν να μάθουν από αυτούς οι Κύπριοι. Είμαστε ικανοποιημένοι που μένουν οι ξένοι και για την παρουσία του VAR, καθώς η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια νύκτα. Εκείνο που μας προβληματίζει είναι ότι θέλουμε να βλέπουμε διαιτησίες καλές, είμαστε θετικοί και στην ανανέωση της κυπριακής διαιτησίας αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με το σωστό τρόπο. Επίσης οι ομάδες πρέπει να σταματήσουν να ασκούν τόση πίεση, γιατί απλά κάνει το έργο τους πιο δύσκολο και τίποτα άλλο».

Αν ο Άρης είχε παράπονα από τη διαιτησία μέχρι στιγμής: «Όχι δεν είχαμε, είναι αλήθεια αυτό. Επίσης θέλω να χαιρετίσω την απόφαση της ομοσπονδίας για προσθήκη μιας κάμερας. Θα βοηθήσει αρκετά. Από τη στιγμή που έγινε το βήμα το μεγάλο και ήρθε το VAR πρέπει να το βοηθήσουμε να λειτουργήσει σωστά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση