ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαδόπουλος: «Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία:

«Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια και πλέον βλέπουμε πως θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Όλα και αν μπορώ να τα δεχτώ, δεν μπορώ να δεχθώ ότι η ομάδα δεν έχει ποιότητα, όμως δεν την έβγαλε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι για δικαιολογίες. Το θέμα είναι ότι έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι και δεν ήμασταν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να είμαστε καλύτεροι».

Για τον Κακόριν: «Περιμένουμε ναι μεν καλύτερο Κακόριν, όμως από την άλλη είναι άδικο να αναφερθούμε μόνο στον Κακόριν, ήταν και άλλοι παίκτες που έπρεπε να ήταν καλύτεροι. Μην ξεχνάμε ότι και πριν να έρθει ο Κακόριν κερδίσαμε μεγάλους αντιπάλους, βλέπουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Βάνα: «Είχε δεχθεί ένα χτύπημα με τον Φιλιώτη, άθελα του παίκτη του Απόλλωνα. Στην αρχή υπήρχαν φόβοι για κάταγμα της γνάθου, ευτυχώς τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Τον περιμένουμε να κάνει κανονικά προπόνηση, αν δεν κάνει θα το πράξει αύριο».

Για το ματς με την Ρέιντζερς: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι. Δέχθηκε ήττα η Ρέιντζερς με την Αμπερντίν και έφυγε ο προπονητής της, το τι κάνει η Ρέιντζερς αφορά εκείνη, δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα και έμπειρη με πολλούς τίτλους. Θα είναι ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας και το ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς 100% έτοιμοι να κοντράρουμε τον αντίπαλο. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε κέρδος. Θα είναι το πρώτο ματς ομίλων του Άρη στην έδρα μας, αλλά και του «Αλφαμέγα» γενικώς».

Πόσο κόσμο περιμένει ο Άρης και από πλευράς Ρέιντζερς: «Θα έρθουν αρκετοί Σκωτσέζοι, θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Τα παιχνίδια είναι γιορτή και πρέπει να παίζουμε σε γεμάτες κερκίδες».

Για τη φάση με τον Μπαμπίκα και το γκολ: «Δεν θέλω να σχολιάσω, το είδαμε όλοι, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση