ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαδόπουλος: «Η ΑΕΚ παλεύει τόσα χρόνια και ακόμα να πάρει πρωτάθλημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του Άρη

Ο Άρης δέχθηκε την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 4-2 στη β' φάση του κυπέλλου και έμεινε εκτός διοργάνωσης με την προσοχή όλων στην ομάδα να επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό, ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Κώστας Παπαδόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ: «Όπως είπαμε και σε άλλες δηλώσεις μας ήταν ένας αποκλεισμός που μας πλήγωσε. Το κύπελλο μας ενδιάφερε. Κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το αρνητικό σερί: «Έχουμε να κερδίσουμε επτά παιχνίδια. Υπάρχει προβληματισμός και στεναχώρια. Δεν υπάρχει όμως απογοήτευση. Είμαστε σε μια διαδικασία στησίματος. Το να είσαι σε μια διαδικασία να μεγαλώσεις σαφώς και δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Βλέπουμε την ΑΕΚ που δουλεύει επαγγελματικά, έχει τον κόσμο της και τον γήπεδο της, είναι εκεί 7-8 χρόνια και ακόμη δεν πήρε το πρωτάθλημα. Η Ρώμη δεν χρίστηκε σε μια μέρα».

Για το ότι η ομάδα έκανε πολλά παιχνίδια να σκοράρει: «Όταν είσαι κοντά στην ομάδα υπάρχουν πράματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Όλοι έλεγαν ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες και δεν γίνεται να μην σκοράρει. Είχαμε μια περίοδο που ο Στεπίνσκι έψαχνε μα βρει τον καλό του εαυτό μετά την επέμβαση. Είχαμε άλλους παίκτες που δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα σκοράρει. Προέκυψαν τα λάθη στην άμυνα. Πρέπει να λύσουμε αυτά τα θέματα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Το υλικό είναι εκεί».

Για την ενίσχυση: «Προσπαθούμε να σκεφτούμε πιο ήρεμα και να ενεργήσουμε διαφορετικά. Θεωρούμε ότι έχουμε καλό υλικό. Κοιτάζουμε την αγορά αλλά δεν έχουμε μια θέση που λέμε ότι πρέπει να ενισχυθούμε. Κοιτάζουμε για να δούμε αν προκύψει κάτι και να προσθέσουμε ποιότητα στην ομάδα μας. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Μόνο αν βρεθεί κάτι που δεδομένα είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε θα προχωρήσουμε. Είναι σε διαπραγματεύσεις η επιτροπή προγραμματισμού με μέσο αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, το πρώτο στο νέο μας γήπεδο. Η μέρα και ώρα δεν προσφέρονται αλλά θα χαρούμε να δούμε αρκετό κόσμο. Δώσαμε στους φίλους του Απόλλωνα και την ανατολική ως ένδειξη σεβασμού που έρχονται και μας στηρίζουν σε κάποια παιχνίδια όπως και οι φίλοι της ΑΕΛ. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε ιδιαίτερες απουσίες. Θα δούμε σήμερα για τον Μεντιούπ. Επιστρέφει ο Γιαγκό».

Για τον Σπιλέφσκι: «Ο κόσμος δικαιούται να έχει την άποψη του και είναι πάντα σεβαστή. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα ανακάμψουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση