ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαδόπουλος: «Είμαστε σε επαφές με αρκετούς παίκτες»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Άρη

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία στη Λετονία: «Συνεχίζεται κανονικά με τριπλές, επίπονες προπονήσεις. Σήμερα το πρωί η πλειοψηφία των παικτών δεν έκαναν το τρέξιμο στην παραλία γιατί χθες ήταν έντονη η προπόνηση. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Οι παίκτες ήρθαν εδώ να κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι σχεδόν όλοι εδώ. Ο μόνος που έχει μείνει πίσω είναι ο Λουκού ο οποίος έχει ένα μικρό θέμα με τη βίζα του».

Για τον Σίλντενφελντ: «Δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Όμως επειδή σεβόμαστε όσα πρόσφερε θέλαμε να του δώσουμε άλλο πόστο. Του έγινε πρόταση για άλλο πόστο αλλά δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί ότι φεύγει από το ποδόσφαιρο. Ζήτησε λίγες μέρες να το σκεφτεί και περιμένουμε την απάντηση του. Τώρα βρίσκεται στην Κροατία. Η ποιότητα του δεν αμφισβητήθηκε. Θυμίζω όμως ο προπονητής ανέλαβε στα πλέι οφ και θέλει να κάνει μια ομάδα δική του. Να μπορούν οι παίκτες να παίξουν με τον τρόπο που θέλει. Γι’ αυτό και ο Σίλντενφελντ δεν είναι στα πλάνα του. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητά του».

Για τον Szöke: «Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζουμε να επιβεβαιώνουμε αλλά αυτός ο παίκτης μας ενδιαφέρει. Δεν έχει υπογράψει ακόμα. Δεν θεωρείται ακόμα παίκτης του Άρη. Θα κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή».

Για το πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμα: «Αυτή είναι καλή ερώτηση. Είμαστε σε επαφές με αρκετούς παίκτες. Θα γίνουν κι άλλες κινήσεις. Όταν προκύψει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας: «Θα αναχωρήσουμε την Πέμπτη 30/6 να επιστρέψουμε στην Κύπρο. Στις 4/7 θα πάμε Σλοβενία και εκεί θα κάνουμε δυνατά φιλικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση