ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπαδόπουλος: «Άξιζε κλήση ο Πηλέας, τα πιτσιρίκια πλέον δεν ντρέπονται...»

Δηλώσεις του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου μίλησε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τους διεθνείς παίκτες: «Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά, επειδή είχαμε να κάνουμε αφρικανικές ομοσπονδίες και είναι και διαφορά ώρας, είναι και οι δυσκολίες τις πτήσης, όμως ευτυχώς θα είναι όλοι οι παίκτες μαζί μας. Η αλήθεια είναι ότι μας γεμίζει περηφάνια που έχουμε διεθνείς παίκτες. Θα θέλαμε να έχουμε και Κύπριους διεθνής, μπορεί να μην έχουμε πολλούς Κύπριους, όμως αυτοί που υπάρχουν άξιζαν μία κλήση στην Εθνική».

Για τον Πηλέα: «Όντως ο Πηλέας θεωρούμε ότι αδικείται που δεν πήρε κλήση. Ήρθε στην ομάδα μας και δούλευε συνεχώς αθόρυβα, δεν τον πήρε κάτω που δεν έπαιζε, περίμενε την ευκαιρία του και την άρπαξε από τα μαλλιά. Δικαίως αγωνίζεται βασικός στα τελευταία παιχνίδια. Άξιζε την κλήση 100% στην Εθνική. Όπως και ο Σπόλιαριτς μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην έπαιξε πολύ γιατί ήταν τραυματίας, αλλά περιμέναμε ότι θα ήταν στην κλήση αυτοί οι δύο παίκτες. Ο Μαγιαμπέλα κλήθηκε για πρώτη φορά όταν ήταν στην Κύπρο και αυτό φαίνεται ότι η Κύπρος σταμάτησε να είναι ο φτωχός συγγενής και φαίνεται ότι γίνεται μία καλή δουλειά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Και ο Στρούσκι και ο Μπράουν είναι στην αποστολή, εναπόκειται στον προπονητή αν θα τους χρησιμοποιήσει»

Για την σημαντικότητα του αγώνα: «Είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι σήμερα. Έχουμε μια άλλη ευκαιρία να πλησιάσουμε την κορυφή και να φτάσουμε την ΑΕΚ. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κοιτάζουμε μόνο προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω, επομένως σήμερα είναι πολύ σημαντικό το ματς».

Για τον τρόπο που παίζει ο Άρης και αν επηρεάζεται ο Σπιλέφσκι: «Δεν παρεμβαίνει κανείς στο έργο του προπονητή γιατί είμαστε της άποψης ότι κάθε προπονητής επιτυγχάνει ή αποτυγχάνει με τις δικές του αποφάσεις και εκτιμήσεις. Έχει τους ανθρώπους του, όμως αποφασίζει ο ίδιος για τις αποφάσεις του. Δεν έχει θυσιάσει το επιθετικό ποδόσφαιρο του Άρη, αλλά πλέον δίνει και ιδιαίτερη βαρύτητα στα μετόπισθεν για να μην χρειάζεται να βάλουμε 3-4 γκολ για να κερδίζουμε».

Για τον Κακόριν: «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε άλλο παίκτη στην ομάδα και στο πρωτάθλημα σαν τον Κακόριν, το είπα από την αρχή και το λέω ξανά. Είναι κόσμημα, κάθε επαφή του με την μπάλα ενθουσιάζει. Μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επειδή είναι και σε ομάδα που έχει στόχους, θέλει και αυτός να βοηθά με όλους τους τρόπους».

Αν θα είναι και του χρόνου: «Δεν ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο. Μακάρι να είναι και του χρόνου στον Άρη, είναι μεγάλο το συμβόλαιο του για τα κυπριακά δεδομένα, όμως μακάρι να βρούμε τον τρόπο να παραμείνει. Είναι της Φιορεντίνα ο παίκτης, θα δείξει τι θα γίνει».

Για τον αν θα επηρεάσει σήμερα την προσέλευση του κόσμου: «Είναι διαφορετικό να παίζεις απόγευμα Κυριακής και να παίζεις απόγευμα Δευτέρας. Ελπίζω ότι δεν θα μας επηρεάσει αρκετά, θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει».

Για το γεγονός ότι αυξάνεται ο κόσμος στα παιχνίδια του Άρη: «Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση για να έχουμε αύξηση του κόσμου. Είμαστε σε μία δύσκολη πόλη που άλλες ομάδες έχουν πιο πολλά να επιδείξουν, όμως γίνεται τεράστια προσπάθεια. Χρειάζεται χρόνος για να έχουμε και άλλη αύξηση. Έρχονται πολλοί μικροί νέοι οπαδοί. Πλέον τα πιτσιρίκια δεν ντρέπονται να πουν στο σχολείο ότι είναι με τον Άρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση