ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Να κάνουμε μια αψεγάδιαστη εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του Νταμάχου: «Ήταν μια απόφαση που λήφθηκε με βάση και τα θέλω του Νταμάχου. Αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Εμείς μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για τον Νταμάχου. Βοήθησε την ομάδα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή με πολύ μεγάλη επιτυχία. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο».

Αν θα αντικατασταθεί ο Νταμάχου: «Στον Άρη είναι μια ομάδα ανθρώπων που ασχολείται με τον προγραμματισμό. Ακόμη κι αν πληρωθεί η θέση του, δεν θα γίνει άμεσα. Θα πορευθούμε με την υφιστάμενη ομάδα».

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το καθήκον μας. Βλέπουμε τη συνέχεια όπου έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη έξοδο με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ».

Για το απόλυτο στο Αλφαμέφα: «Είμαστε αποτελεσματικοί στο στάδιο Αλφαμέγα. Έχουμε πετύχει τα 22 από τα 27 στην έδρα μας».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να κάνουμε μια αψεγάδιαστη εμφάνιση για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Μπουράν. Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Μπαλόγκουν. Από εκεί και πέρα θα είναι εκτός ο Κακόριν και ο Άλβες».

Για τον Ακάμπα: «Είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι ο παίκτης. Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και είναι κανονικά στην ομάδα. Η μεταγραφή του είχε ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Είναι ένας νεαρός παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση