ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Μιχαηλούδης: «Ίσως ακόμα 3-4 προσθήκες»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 από την Πολωνία

Για την προετοιμασία, τα νέα αποκτήματα και την πιθανότητα ενίσχυσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αρχικά τόνισε:

«Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, έχουμε δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Χθες δώσαμε φιλικό παιχνίδι με την Σκρα και κερδίσαμε 2-1. Γίνεται καλή δουλειά, ο προπονητής έχει επιλογές και στόχος είναι να μοντάρει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα.

Για το μοντάρισμα: «Αυτό είναι που γίνεται τώρα. Ειδικά, όταν έχεις πολλές προσθήκες και ήδη κάναμε 12 νέους παίκτες, θέλεις χρόνο. Είναι σημαντικό που μετά την πρώτη αγωνιστική θα υπάρχει διακοπή 2-3 εβδομάδων λόγω Εθνικών ομάδων. Αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες για να ετοιμαστούν καλύτερα»

Για τα νέα αποκτήματα: «Οι υπόλοιποι είναι από την αρχή στην ομάδα. Ο Σπόλιαριτς σκόραρε χθες και έδωσε την ασίστ στο άλλο γκολ. Έχει εγκλιματιστεί απόλυτα και έχει δεθεί με την ομάδα. Το ίδιο και οι υπόλοιποι, που δείχνουν πόσο καλοί παίκτες είναι. Ίσως θα γίνουν κι άλλες προσθήκες, κάτι που θα κρίνει ο προπονητής μέσα από τα φιλικά».

Για την πιθανότητα νέας ενίσχυσης: «Είναι δουλειά της επιτροπής προγραμματισμούς. Υπάρχει η σκέψη για 3-4 ακόμα προσθήκες. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ο Λιάσος Λουκά θέλει να έχει αρκετές επιλογές για να μπορεί να φτιάξει μία καλή ομάδα»

Για την συνέχεια: Το Σάββατο έχουμε την Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Δευτέρα η ομάδα επιστρέφει στην Κύπρο. Θα δώσουμε κάποια φιλικά, αλλά επειδή δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα δεν μπορώ να τα ανακοινώσω αυτή την στιγμή».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Η «Χ»αρά αγνοείται!

Η «Χ»αρά αγνοείται!

ΠΑΕΕΚ και Άρης έψαξαν το γκολ μα... δεν το βρήκαν και συμβιβάστηκαν στο 0-0
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΠΑΕΕΚ
Πατσέκο και Μπενίτεθ

Πατσέκο και Μπενίτεθ

Ο Ισπανός προπονητής ήταν αυτός που πήρε το νέο απόκτημα του Άρη στη Λίβερπουλ
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  HOT SPOT