ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Μιχαηλούδης: «Διαψεύδονται όλοι για τον Λιάσο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά:

«Όπως είπε και ο προπονητής μας, πριν από δύο εβδομάδες, εμείς το βιολί μας. Όπως λέμε από το καλοκαίρι ο στόχος είναι ο Άρης να μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο και το κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Βλέπουμε πως ανταποκρίνεται η ομάδα στις οποιεσδήποτε ατυχίες. Βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται με την εικόνα που βγάζει ο Άρης».

Για την πολύ καλή άμυνα του Άρη: «Ο Άρης δουλεύει σε όλες τις γραμμές για να έχουμε την πιο καλή εικόνα. Σκεφτείτε ότι είχαμε τις απουσίες των Γιαγκό και Καζού στην άμυνα. Νομίζω οι λύσεις βρέθηκαν και φάνηκαν στο γήπεδο. Στο πρώτο  ημίχρονο δεν δεχθήκαμε κάποια φάση. Απ’ εκεί και πέρα μετα τις δυο αποβολές έπρεπε να γίνει διαχείριση για να κρατήσουμε το σκορ και το κατάφερε ο προπονητής μας. Νομίζω οι παίκτες ανταποκρίνονται 100 τοις 100 στις οδηγίες του προπονητή και στις αλλαγές που έκανε. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αήττητη και πρωτοπόρος. Τώρα φαίνεται η αξία του ρόστερ και η διαχείριση του γίνεται άψογα από τον προπονητή μας. Όσοι κλήθηκαν να παίξουν έδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα».

Αγωνιστικά νέα: «Μουσούντα και Μανού σίγουρα εκτός με Ομόνοια, λόγω καρτών. Είναι όλοι στις προπονήσεις κανονικά ελπίζουμε να τους έχει όλους ο προπονητής κόντρα στην Ομόνοια. Και ο Καζού και ο Ραντούτ. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα οι μόνες απουσίες είναι οι κάρτες».

Για τον Λιάσο: «Σημασία έχει ότι τον πιστεύουμε εμείς για αυτό είναι στην ομάδα. Όλοι άκουγαν τα σχόλια το καλοκαίρι αλλά το θέμα είναι πως όλοι διαψεύδονται. Για να είναι εδώ σημαίνει πως όλοι πιστεύουμε σε αυτόν, ότι και να λεγόταν διαψεύδονται όλοι. Έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, βλέπουμε ότι διαχειρίστηκε και δύσκολες καταστάσεις και δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τον προπονητή μας».

Για το πριμ: «Τα πριμ υπάρχουν σε όλες τις ομάδες όταν έρθουν κάποιες νίκες. Δεν έχω υπόψη μου το ποσό του πριμ. Στόχος ήταν οι παίκτες που θα έρχονταν να βρουν κατάλληλες συνθήκες, αυτό το κάναμε, ότι χρειάζεται το έχουν και νομίζω ένας παίκτης για να προσφέρει πρέπει να έχει τις κατάλληλές συνθήκες. Επίσης πληρώνονται στην ώρα τους και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει παράπονο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Στρινιάρης!

Στρινιάρης!

Ο Άρης φλερτάρει εδώ και καιρό με την κορυφή, κέρδισε 1-0 τη Δόξα... και προς το παρόν την κατέχει
24sports team
 |  ΑΡΗΣ