ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιχαηλούδης: «Δεν υπάρχει πίεση - Περιμένουμε περισσότερο κόσμο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης ενόψει του σημερινού ματς Κυπέλλου με την Ομόνοια.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι σήμερα με την Ομόνοια: «Είναι ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό, ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει άμεσα. Θέλουμε να περάσουμε από την Ομόνοια για να πάρουμε το πρώτο μας Κύπελλο. Η ομάδα είναι έτοιμη και περιμένουμε με αγωνία το αποψινό ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν ήμασταν καλοί, όμως σήμερα είναι άλλο παιχνίδι, δεν υπάρχουν οι βαθμοί, αλλά το προβάδισμα. Θέλουμε τη νίκη σήμερα που θα μας ευκολύνει στο επόμενο ματς για να πάρουμε την πρόκριση. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως μας συνήθισε στα τελευταία χρόνια και να πάρουμε τη νίκη».

Αν αυξήθηκε η πίεση: «Δεν υπάρχει η πίεση, ο Άρης τα δύο τελευταία χρόνια έκανε απίστευτα πράγματα, που ο κάθε οπαδός ούτε στα όνειρα του μπορεί να μην τα έβλεπε αυτά. Νομίζω οι φίλοι του Άρη και οι παίκτες έδωσαν πολλά αυτά τα τρία χρόνια. Δεν σημαίνει ότι πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι, πρέπει κάθε χρόνο να το παίρνουμε για να είναι πετυχημένη η χρονιά. Ακόμη δεν κρίθηκε τίποτε στο πρωτάθλημα και είμαστε και στον θεσμό του Κυπέλλου. Είναι μεγάλο κίνητρο να έχουμε μετά από αρκετά χρόνια παρουσία σε τελικό Κυπέλλου και να πάρουμε το πρώτο μας το Κύπελλο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός αποστολής θα είναι οι Μουσούντα, Στρούσκι και ο Μαγιαμπέλα που είναι τραυματίες, όπως και ο τιμωρημένος Γιαγκό, ενώ θα είναι εκτός και προπονητής μας που είναι τιμωρημένος».

Για το αν θα είναι έτοιμοι με την ΑΕΚ οι Μουσούντα και Μαγιαμπέλα: «Εξαρτάται από τις τελευταίες προπονήσεις για το ματς με την ΑΕΚ. Επιστρέφει σίγουρα ο Γιαγκό και ο προπονητής μας».

Για την απουσία του Σπιλέφσκι: «Επηρεάζει σίγουρα την ομάδα, ίσως όταν αποβάλλονται οι προπονητές να είναι ένα μάθημα για να δουν ότι δεν βοηθά σε κάτι οτιδήποτε».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε πάνω από 2 χιλιάδες στο γήπεδο, κάπου εκεί φυσικά είναι και τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα, όμως απόψε περιμένουμε περισσότερο κόσμο».

 

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση