ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λυσάνδρου: «Στόχος μας είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την βράβευση του Άρη στα βραβεία της ΕΑΚ: «Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά, ήταν μεγάλη μας χαρά που βραβεύτηκε η ομάδα μας, ευελπιστούμε και σε άλλες διακρίσεις και να μας καλέσετε ξανά για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον».

Για τον φετινό Άρη: «Η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή και όταν η ομάδα είναι στο 100% της μπορεί να καταφέρει πολλά. Θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ αν είναι καθοριστικό: «Δεν θα είναι καθοριστικό το ματς, όμως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους επί ίσους όρους. Είναι το ΑΠΟΕΛ, ο Άρης και η ΑΕΚ. Και οι άλλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε».

Για το αν είναι στόχος και το κύπελλο: «Στόχος μας είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ