ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Λουκά: «Τακτικά, από τα καλύτερα μας παιχνίδια»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Λεμεσού

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο τεχνικός του Άρη Λεμεσού, Λιάσος Λουκά, έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο Τσίρειο, συγχάρηκε τους ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του.

Αναλυτικά:

«Επιστρέψαμε στις νίκες και είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και γνωρίζαμε ότι θα έρθει για να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Χρησιμοποίησε όλους τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που τήρησαν το πλάνο. Τακτικά έχουμε κάνει ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορώ να πω ότι κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, εκτός από την τελευταία φάση που εκεί υπήρχε ο Βανάα Άλβες που ήρθε και αυτός στην Κύπρο όπως άλλοι παίκτες στον Άρη για να προσφέρουν.

Είμαι χαρούμενος που κάθε βδομάδα οι παίκτες δείχνουν ότι είναι μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να φέρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια. Μεγάλο μπράβο στους παίκτες. Από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον φροντιστή, αξίζουν συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, που έχει καλό προπονητή και καλή ομάδα.

Είμαστε στην 3η θέση με πολλούς κόπους. Ο πρώτος που το πίστεψε ήταν ο ιδιοκτήτης. Από εκεί και πέρα, είμαστε έτοιμοι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό με τις εμφανίσεις. Κερδίζοντας και τους βαθμούς είναι ότι καλύτερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Στρινιάρης!

Στρινιάρης!

Ο Άρης φλερτάρει εδώ και καιρό με την κορυφή, κέρδισε 1-0 τη Δόξα... και προς το παρόν την κατέχει
24sports team
 |  ΑΡΗΣ