ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Λιάσος: «Τώρα δένει η ομάδα και θα γίνει πολύ καλύτερη»

Δηλώσεις του τεχνικού του Άρη

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής η παρουσία του Άρη, ο οποίος φέτος έχει χτίσει ένα ισχυρό ρόστερ και για την ώρα δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα. Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός του Άρη, Λιάσος Λουκά, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την Εθνική: «Θεωρώ πως στην αρχή ο κ. Κωστένογλου έδειχνε να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές του, όμως μετά την ήττα απ’ την Μάλτα δεν καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι. Χθες θα μπορούσαμε να τελειώσουμε στο 2-1 το παιχνίδι. Βρήκαμε πολλές προϋποθέσεις, ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ήταν θέμα άγχους, ήταν πίεση, υπάρχουν πολλά. Μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα από σήμερα. Θεωρώ ότι και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν καλά πως αυτές δεν είναι οι δυνάμεις. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα η οποία είναι και πολύ πιο σημαντική απ’ τη χθεσινή».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Είναι μια ομάδα που έχασε μια φορά σε πέντε παιχνίδια και είχε χάσει μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έχει έναν καλό προπονητή που είναι έμπειρος. Θα δούμε και θα αναλύσουμε τις δυνάμεις τους και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό: «Υπήρχε η αποτυχία στο κύπελλο και αυτό μας κράτησε πιο συγκεντρωμένους. Ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν κινδυνέψαμε. Υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές που μας βοηθούν».

Για τον Στεπίνσκι: «Ο Στεπίνσκι όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη εμπειρία και περιμένουμε πολλά από αυτούς. Επιστρέφουν και κάποιοι σιγά σιγά και μπαίνουν στην ομάδα, ενώ χρειάζεται χρόνο ο Μονέ – Πακέ».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα τώρα άρχισε να δένει και να βρίσκει ρυθμό. Στη συνέχεια θα δείξει πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα».

Για το στόχο: «Στόχος μας είναι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση