ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κακόριν σε Σπιλέφσκι: «Αν σε είχα στα 17-18, τώρα θα έπαιζα σε top club»

Τι αποκάλυψε ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του σε ρώσικη ιστοσελίδα

Στην ρώσικη ιστοσελίδα «Sport24.ru», παραχώρησε δηλώσεις ο Αλεξέι Σπιλέφσκι αναφορικά με τη μη κλήση του Αλεξάντερ Κακόριν στην Εθνική Ρωσίας ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων που διεξάγονται.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη:

Αν είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Κακόριν δεν κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας: «Ο Κακόριν δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Είναι απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος και στα δύο ενδεχόμενα».

Για τον αν θα ήταν χαρούμενος ακόμα και αν πήγαινε στην Εθνική: «Ξέρετε, με όλο τον σεβασμό, δεν πιστεύω ότι έχει ανάγκη να παίζει φιλικούς αγώνες. Αυτά τα φιλικά δεν προσφέρουν κάτι. Ποιο το νόημα να πάει να παίξει; Τα επίσημα παιχνίδια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Πιστεύεις έχει ελπίδες να επιστρέψει στην Εθνική; «Νομίζω πως όχι. Όχι επειδή είναι σε κακή φόρμα. Ίσως να μην κλήθηκε λόγω της ηλικίας ή Εθνική προετοιμάζεται για το μέλλον. Έτσι, ο Αλεξάντερ δεν θα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Είμαι χαρούμενος που έμεινε μαζί μας. Χθες, του είπα ότι είναι κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιριστής και αστειευόμενος μου είπε: «Αν σε είχα προπονητή στα 17-18, τώρα θα έπαιζα σε top club».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση