ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυο συλλήψεις οπαδών στο Άρης - Πάφος

Οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας

Δύο πρόσωπα έχουν συλληφθεί για υπόθεση βίας στα γήπεδα στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ανάμεσα σε Άρη και Πάφος FC, που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αμφότεροι συνελήφθησαν την επομένη του παιχνιδιού στη Λάρνακα, μετά από αξιολόγηση του κλειστού κυκλώματος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «τα δύο άτομα ηλικίας 23 και 24 ετών, συνελήφθησαν την Τρίτη στη Λάρνακα στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά βία στα γήπεδα που σημειώθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Άρης – Πάφος, που διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος»

Πρόσθεσε ότι «η σύλληψη των δύο νεαρών έγινε ύστερα από αξιολόγηση του κλειστού συστήματος παρακολούθησης του Σταδίου. Οι δύο ύποπτοι παραδέχθηκαν τη διάπραξη των αδικημάτων δηλαδή παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (δηλαδή φωτοβολίδες) και κατοχή επικίνδυνη αντικειμένου και κατηγορήθηκαν γραπτώς».

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου έγινε καταχώρηση της υπόθεσης.

Το Δικαστήριο όρισε τη 2α Δεκεμβρίου ως ημερομηνία κατά την οποία τα δύο άτομα θα κατηγορηθούν για τα αδικήματα που διέπραξαν, ενώ ενώπιον του Δικαστηρίου υπάρχει και αίτημα της Αστυνομίας για αποκλεισμό εισόδου τους σε όλα τα γήπεδα και τις αθλητικές διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση