ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν δίνουμε μεγαλύτερα συμβόλαια απ' τις μεγάλες ομάδες» (τι είπε για αριθμό μεταγραφών)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος

Μετά τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον Άρη άρχισαν να κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα, με την προσοχή να στρέφεται στον προγραμματισμό. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη φιέστα: «Δούλεψαν πολλοί άνθρωποι. Ελπίζω όσοι την είδαν ή όσοι παρευρέθηκαν να πέρασαν καλά. Αυτός ήταν ο στόχος. Είχαμε σχεδόν 7 χιλιάδες κόσμο. Είναι πρωτόγνωρα νούμερα για μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ήταν η στιγμή που περίμεναν οι ποδοσφαιριστές».

Για την επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα ξεκίνησε από τη . Από τον προγραμματισμό μέχρι την προετοιμασία. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά Γίνεται μια προσπάθεια να είμαστε τελειωμένοι στην ώρα μας. Η προσπάθεια είναι να έχουμε τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας όσο πιο γρήγορα. Η προετοιμασία θα αρχίσει γύρω στις 20 Ιουνίου. Το πρώτο στάδιο θα γίνει στη Λετονία, στο προπονητικό κέντρο που κάναμε και πέρσι. Ακόμα να οριστικοποιηθεί το που θα γίνει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας».

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Συγκεκριμένο αριθμό δεν μπορώ να ξέρω. Δεν θα κάνουμε πάνω από 4-5 μεταγραφές».

Για τον Βανά Άλβες: «Το ότι δεν θα βρίσκουμε για την ώρα δεν ισχύει. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικός για μας, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Είναι ηγέτης. Θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας. Θέλει να μείνει. Όμως σε μια διαπραγμάτευση η θέληση δεν είναι αρκετή».

Για τα συμβόλαια που δίνει ο Άρης: «Τα συμβόλαια που δίνουμε δεν είναι μεγαλύτερα από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Δεν πρόκειται να ξεφύγουμε για κανένα».

Για τον Κακόριν: «Δεν έχουμε καμιά εξέλιξη για τον Κακόριν. Δεν είναι εύκολη περίπτωση. Θα έχει κι άλλα επεισόδια. Δεν είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος. Αξίζει να κάνουμε υπομονή με την ευχή ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε».

Για Ντελμίρο και Σικόρσκι: «Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα».

Για τον Μπαμπίκα: «Δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση εξ’ όσων γνωρίζω. Είναι λογικό να έρθουν προτάσεις για ποδοσφαιριστές μας. Δεν έχουμε επίσημη πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή μας. Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί σε εμάς διά της επίσημης οδού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση