ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν δεχθήκαμε να αλλάξει η μέρα με την ΑΕΚ γιατί το πλάνο μας βγαίνει ανά μήνα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου μίλησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος για το σημερινό ματς Κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα βάση τα όσα προβλήματα είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχει υλικό στον Άρη και αυτό φαίνεται κάθε παιχνίδι. Σήμερα θα απουσιάσουν οι Στρούσκι, Μποάκι που είναι τραυματίες και ο Μπράουν που είναι τιμωρημένος. Ο Έρικ έκανε επέμβαση και χρειάζεται χρόνο, ο Κάρολ είναι σε καλύτερο σημείο, αλλά δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Θεωρώ ότι ο Στρούσκι νωρίτερα από τον β’ γύρο των πλέι οφ θα είναι πίσω, για τον Μποάκι δεν μπορούμε να προβλέψουμε».

«Θεωρητικά ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχουμε δεκάδες τρόπαια και δεν μπορούμε να διαλέγουμε διοργανώσεις. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και τη δύναμη του κόσμου που έχουν. Δεν έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε διοργανώσεις εμείς όμως και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Για το αν επηρεάστηκε η ψυχολογία από την ήττα από την Ομόνοια: «Δεν επηρεάστηκε η ψυχολογία των παικτών, όμως υπήρξε απογοήτευση και ήταν λογικό, όμως υπήρξε απογοήτευση από το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε καλή εμφάνιση. Ίσχυσε ο κανόνας που λέει ότι δεν κερδίζει ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο».

«Ο Άρης δεν δέχθηκε την αλλαγή μέρας για το ματς με την ΑΕΚ γιατί το πλάνο μας βγαίνει ανά μήνα και όχι ανά μέρα για αυτό δεν θέλαμε να αλλάξουμε μέρα».

Ποιον θα ήθελε ο Άρης αντίπαλο στον τελικό αν πάει: «Εμείς θέλουμε να είμαστε στον τελικό. Είναι όλες μεγάλες ομάδες που είναι στον θεσμό, το θέμα είναι να είμαστε εκεί εμείς».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ