ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Τεσσάρα στο πρώτο τεστ

Φιλική νίκη επί της δεύτερης ομάδας της Ρίγα

Νίκη με 4-0 σε βάρος της δεύτερης ομάδας της Ρίγα πήρε ο Άρης, στο πρώτο του φιλικό επί λετονικού εδάφους.

Aναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Άρης για το φιλικό:

Δείγματα γραφής του ΑΡΗ που θέλει ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι, έδειξε η ομάδα μας στο πρώτο φιλικό επί Λετονικού εδάφους κόντρα στη 2η ομάδα της Ρίγα.

Πίεση ψηλά στο 1/3 του αντιπάλου και προσπάθεια γρήγορης ανάκτησης της μπάλας, ήταν τα βασικά στοιχεία που έβγαλε η ομάδα μας.

Ασφαλώς δεν έλειψαν και τα λάθη και κάποιες στιγμές ασυνεννοησίας στα μαρκαρίσματα που έφεραν λίγες αλλά ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ στον αντίπαλο, ασχέτως εάν τις σταμάτησαν οι τερματοφύλακες μας.

Γιατί μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλής δυναμικότητας, -γεγονός που δεν επιτρέπει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων-, αλλά η κούραση από τις πολλές και επίπονες προπονήσεις σαφώς και πρέπει να ληφθεί υπόψη. Άλλωστε, ακόμη και το πρωί του αγώνα οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση.

Στα θετικά επίσης το γεγονός ότι η ομάδα σημείωσε δυο γκολ με κεφαλιές, ενώ θυμίζουμε ότι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι.

Τέλος, ο τραυματισμός του Μπρόρσον που αποχώρησε στο 30’ δεν εμπνέει ανησυχία αφού ήταν ένα κτύπημα στη μέση που προκάλεσε μεν αρκετό πόνο στον Σουηδό, αλλά ευτυχώς δε θεωρείται σοβαρός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση