ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Άρης: Τα 53 ενενηντάλεπτα δεν πάνε πουθενά!

Θα φοράει τα πράσινα και στη νέα σεζόν ο Βαλεντίνος Παστελή

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Άρη κατά την τελευταία διετία και βασικούς συντελεστές στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και στη νέα σεζόν.

Ο Βαλεντίνος Παστελλή, περί ου ο λόγους, τα βρήκε με τη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου του. Επιγραμματικά, να αναφέρουμε (δικαιολογώντας) και τον τίτλο μας, ότι o 30χρονος δεξιός μπακ, φέτος αγωνίστηκε σε 31 αγώνες χωρίς να γίνει αλλαγή σε κανένα παιχνίδι. Δηλαδή κατέγραψε συνολικά 2.848’ λεπτά συμμετοχής, ενώ στην προπέρσινη λήξασα σεζόν, προτού αποφασιστεί η διακοπή του πρωταθλήματος στο πλαίσιο μίας «παγκόσμιας πρωτοτυπίας» και ενώ ο Άρης διεκδικούσε άνοδο, ο Παστελλή καταμέτρησε 22 ενενηντάλεπτα.

Επίσης, στη λήξασα σεζόν δέχθηκε μονάχα δύο κίτρινες κάρτες, ενώ η μοναδική αποβολή του αφορούσε σε παιχνίδι που αν υπήρχε VAR θα ακυρωνόταν η απόφαση και ο διαιτητής θα έμενε εκτεθειμένος.

Του πάνε όλα πρίμα του Κύπριου άσου του Άρη μέσα στο 2020 και 2021, η τρομερή αυτοπεποίθησή του στο γήπεδο βγάζει μάτια και η εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί επιβράβευση για τη σημαντική του προσοφρά στη Λεμεσιανή ομάδα.

Παράλληλα με την ανανέωση του συμβολαίου του Παστελλή, θα γίνει το ίδιο με τον αριστερό μπακ Αντώνη Ελευθερίου και τον μέσο Ανδρέα Φράγκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση