ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
28° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Άρης: Στη Λετονία και οι Γκαμπονέζοι

Ενημέρωση για την προετοιμασία από την ομάδα της Λεμεσού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης, που ενημέρωσε σχετικά με το πως πηγαίνει η προετοιμασία της Λεμεσιανής ομάδας στη Λετονία. Μεταξύ άλλων οι πράσινοι τονίζουν πως σήμερα οι τερματοφύλακες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το πρόγραμμα “VKEEPR”, ενώ ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι Γκαμπονέζοι Μπαμπίκα, Μουσούντα και Τζαβέ.

Αναλυτικά:

«Στην παραλία της Γιούρμαλα βρέθηκαν όχι μία αλλά δύο φορές οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας την Πέμπτη.

Ασφαλώς όμως όχι για χαλάρωση και μπάνιο, αλλά για προπόνηση. Όπως συμβαίνει καθημερινά αυτή τη βδομάδα, το πρωινό ημίωρο τρέξιμο στις 7:00 ήταν αυτό με το οποίο ξεκίνησε η σημερινή μέρα.

Αργότερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν τη 2η προπόνηση της μέρας, αυτή τη φορά στο γήπεδο με τους παίκτες μας να εκτελούν μια τεχνικο-τακτική προπόνηση.

Οι τερματοφύλακες της ομάδας μας μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το πρόγραμμα “VKEEPR” που εξασκεί τις νοητικές λειτουργίες στους τερματοφύλακες, μέσω τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.

Η τελευταία προπόνηση της μέρας διεξήχθη στην παραλία, με τους ποδοσφαιριστές να συνδυάζουν μια δυνατή προπόνηση μεν -όπως είναι το ποδοβόλεϊ στην άμμο- αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη δε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή οι τρεις Αφρικανοί από τη Γκαμπόν, Μπαμπίκα, Μουσούντα και Τζαβέ, οι οποίοι έπιασαν άμεσα δουλειά πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στη Λετονία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση