ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Μετακομίζει και επίσημα στο «Παπ»

Ενημέρωση από την Λεμεσιανή ομάδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση του ο Άρης ενημερώνει σχετικά με την προσωρινή αλλαγή έδρας του που θα είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ανακοίνωση:

Έχοντας λάβει την έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο ΑΡΗΣ Λεμεσού ανακοινώνει ότι το στάδιο της Ανόρθωσης «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι η προσωρινή έδρα της ομάδας μας έως ότου παραδοθεί προς χρήση το νέο γήπεδο Λεμεσού.

Η διοίκηση της ομάδας μας αναγκάστηκε να προσφύγει σε αυτή τη λύση, καθώς θεωρούμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου σταδίου είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος για την υγεία τόσο των δικών μας ποδοσφαιριστών, όσο και των αντιπάλων.

Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε ότι η προσωρινή μεταφορά της έδρας μας στη Λάρνακα δύναται να δημιουργήσει επιπρόσθετη ταλαιπωρία στους φίλους της ομάδας μας, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κόσμος μας κατανοεί την αναγκαιότητα της απόφασης μας. Επιπρόσθετα, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε κινήσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν την ένθερμη στήριξη τους προς την ομάδα μας.

Καταληκτικά, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη διοίκηση της Ανόρθωσης για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας. Η εκτίμηση της ομάδας της Αμμοχώστου προς την ομάδα μας -όπως καταγράφηκε και στην ανακοίνωση της- είναι αμοιβαία και αποτυπώνει πλήρως τη μορφή των σχέσεων που επιθυμούμε να διατηρούμε με όλες τις ομάδες.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση