ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
21 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Άρης: Η μεγαλύτερη... μέχρι την επόμενη

Αν θέλουν να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι φέτος μπορούν να διακριθούν, χρειάζονται υπερβάσεις

24sports team

info@24sports.com.cy

Ήδη έδωσε τα διαπιστευτήριά του ο φετινός Άρης και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει εκ νέου απόψε (19:00) πως είναι ικανός να πάρει μακρά τη βαλίτσα του.

Απέναντι στην ΑΕΚ, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έχει μία μεγάλη πρόκληση. Ίσως τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής, αφού θα κονταροχτυπηθεί με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας που είναι και αήττητη. Κι αν τα καταφέρει θα την πλησιάσει έτσι στον έναν βαθμό και θα εδραιωθεί ακόμη πιο πολύ στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Άλλο τα λόγια όμως και άλλο οι πράξεις. Αν θέλουν οι πράσινοι της Λεμεσού να συνεχίσουν να πιστεύουν ότι φέτος μπορούν να διακριθούν, χρειάζονται υπερβάσεις με νίκες που αφορούν σε τέτοιου μεγέθους αγώνες.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, δεν υπολογίζονται από τον Λιάσο Λουκά ο τιμωρημένος Γιαγκό, οι τραυματίες Καζού και Ραντούτ, όπως φυσικά και ο παροπλισμένος σε «μόνιμη» βάση Σλόγκαρ. Αντιθέτως, ο Σιμιόν εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ επιστρέφει και ο Ρονκάλια.

Εν των μεταξύ, σε μία προσπάθεια προσέλκυσης κόσμου, αναφέρεται σε ανάρτηση του Άρη: «Είναι η στιγμή να στηρίξουμε την ομάδα μας! Αγαπητοί φίλαθλοι, σας περιμένουμε στον αγώνα μας κόντρα στην ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου. Αυτό το Σάββατο, ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί την αήττητη και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν την παρουσία όλων μας δίπλα στην ομάδα. Προσκαλέστε την οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους σας. Κάθε ένας από εσάς είναι σημαντικός για την ομάδα. Μαζί είμαστε ο Άρης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Στρινιάρης!

Στρινιάρης!

Ο Άρης φλερτάρει εδώ και καιρό με την κορυφή, κέρδισε 1-0 τη Δόξα... και προς το παρόν την κατέχει
24sports team
 |  ΑΡΗΣ