ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: Επίσημα στην Κ-19 ο Σίντελφελντ

Ανακοίνωση από την ομάδα της Λεμεσού

24sports team

info@24sports.com.cy

Υπό νέο ρόλο θα συνεχίσει και επίσημα στον Άρη ο Γκόρντον Σίντελφελντ όπως ανακοίνωσε η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η ανακοίνωση:

«Στην οικογένεια του ΑΡΗ παραμένει ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της ομάδας μας, Γκόρντον Σίντελφελντ. Ο ΑΡΗΣ εκτιμώντας την προσφορά, αλλά κυρίως την προσωπικότητα και τις εμπειρικές γνώσεις του Κροάτη στο ποδόσφαιρο, θέλησε να τον κρατήσει στην ομάδα και να προσφέρει από άλλο πόστο. Αυτό του βοηθού προπονητή στην Κ-19 της ομάδας μας. Το έμπειρο μάτι του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, δεδομένα θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στον προπονητή της ομάδας Οδυσσέα Οδυσσέως και ταυτόχρονα οι συμβουλές και οι οδηγίες προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναμφίβολα θα αποδειχτούν πολύτιμες.

Η παραμονή του «Σίφο» στην οικογένεια του ΑΡΗ, πέραν της δεδομένης και ουσιαστικής προσφοράς που θα προσφέρει στην ομάδα κάτω των 19 ετών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι η διοίκηση της ομάδας μας ξέρει τον τρόπο να εκφράζει την εκτίμηση της σε όσους προσέφεραν στην ομάδα.

Ο Γκόρντον Σίντελφελντ αφήνει πίσω του μια λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες της Μπουτεσλίγκα, της Ελλάδας, της Κύπρου και της Εθνικής Κροατίας και ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο στην καριέρα του. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό το νέο ξεκίνημα θα το βρει στον ΑΡΗ και ευχόμαστε όπως γνωρίσει ανάλογες, ή και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον ως προπονητής».  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση