ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Άρης: Ενημέρωση για τα εισιτήρια της πρώτης δοκιμασίας

Ενδιαφέρει τους φιλάθλους του

Ο Άρης ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Στη Νότια κερκίδα οι οπαδοί της ομάδας στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι από το πρωί της Παρασκευής τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ που θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 και ώρα 19.00 στο γήπεδο ΓΣΠ στην Λευκωσία. Η κερκίδα που μας έχει διατεθεί από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι η ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 15 ΕΥΡΩ
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 10 ΕΥΡΩ
ΠΑΙΔΙΚΟ 1 ΕΥΡΩ
ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΓΚΡΟΠΙΟΥΣ 39 (ΠΛΗΣΙΟΝ FYSKO, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ)

ΩΡΑΡΙΟ
Παρασκευή (20/8 09:00 – 13:00 / 15:00 – 17:00)
Σάββατο (21/8 09:00 – 13:00)

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Επίσης γραφείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου για την εξυπηρέτηση των φίλων μας θα λειτουργεί σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ – ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΥΡΑΣ 1) από τις 15.00 μέχρι και τις 19.00.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους φιλάθλους:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 7 Ιουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας από την 21η Ιουλίου 2021:

-Επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.
-Επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
-Τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
-Εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
-Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.
– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανόν να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.
– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση