ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Άρης: Ένα «οκταρο-δεκάρι» και έναν φορ

Μόνο αν βρεθούν ικανοί ποδοσφαιριστές

Η προσπάθεια του Άρη Λεμεσού για περαιτέρω ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού του κατά την τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, δεν σταματά στον Φρανζ Μπρόρσον. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός αποτελεί την ηχηρότερη προσθήκη στο κυπριακό πρωτάθλημα στη φετινή εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο και ίσως των τελευταίων χρόνων.

Πλέον η προσπάθεια επικεντρώνεται στην εξεύρεση ενός παίκτη που να αγωνίζεται ως ανασταλτικός χαφ μεν, αλλά να διαθέτει και οργανωτικά προσόντα. Στην ποδοσφαιρική γλώσσα, ένα «οκταρο-δεκάρι» δηλαδή. Παράλληλα, ο προπονητής Λιάσος Λουκά ζήτησε και έναν κεντρικό επιθετικό.

Όπως τονίζεται από πλευράς Άρη, προσθήκες θα γίνουν εφόσον εξευρεθούν οι παίκτες με το διαθέσιμο μπάτζετ που ορίστηκε για μετεγγραφές. Παίκτες οι οποίοι θα είναι δεδομένο ότι θα μπορούν να προσφέρουν με στόχο να ενδυναμωθεί ουσιαστικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για να παραμείνει σε τροχιά διάκρισης και συνεχίζοντας την εκπληκτική της πορεία διατηρούμενη αν όχι στην κορυφή, στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι πιθανόν ο Άρης να μην προχωρήσει στην υλοποίηση και των τεσσάρων μετεγγραφών που δικαιούνται κάθε Ιανουάριο οι ομάδες μιας και απέδειξε πως και βάθος έχει και επιστροφές παικτών αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση