ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: Ανοίγει τμήμα καλαθόσφαιρας!

Διαβάστε την ανακοίνωση της «ελαφράς ταξιαρχίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο του Άρη με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι επαναδραστηριοποιεί το τμήμα καλαθόσφαιρας.

Αναλυτικά:

Το σωματείο του ΑΡΗ Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας, ότι έχει επαναδραστηριοποιήσει το τμήμα προχωρώντας στη δημιουργία ακαδημιών καλαθόσφαιρας.

Οι δεσμοί του ΑΡΗ με το μπάσκετ πάνε πολλά χρόνια πίσω, καθώς ως γνωστό, ο ΑΡΗΣ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Θεωρούμε ότι έφτασε η στιγμή να δώσουμε στα παιδιά της Λεμεσού μια εναλλακτική επιλογή άθλησης σε ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα του τόπου.

Αυτός είναι ο άμεσος στόχος του σωματείου μας γι’ αυτό και επαναλειτουργούμε το τμήμα ξεκινώντας από τις ακαδημίες, με την προοπτική να μπορέσουμε να αναδείξουμε καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες στο μέλλον, οι οποίοι θα στελεχώσουν την αντρική και γυναικεία ομάδα αντίστοιχα.

Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα από τις 15:00 μέχρι τις 19:00. Δεκτά γίνονται αγόρια και κορίτσια από 4 έως 16 ετών. Οι ομάδες του ΑΡΗ Κ8-Κ10 και Κ12 θα συμμετάσχουν στο μικτό (αγόρια και κορίτσια) περιφερειακό πρωτάθλημα Λεμεσού-Πάφου, ενώ στο πρωτάθλημα Κ14 ο ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει με μια ομάδα αγοριών και μια κοριτσιών.

Ήδη στις ακαδημίες μας προπονούνται περίπου 40 παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Υπεύθυνη της ακαδημίας είναι η Έλενα Αντωνίου και τεχνικός διευθυντής ο Παντελής Κωνσταντίνου. Προπονητές είναι οι Χρίστος Αυγερινός και Μάριος Κωνσταντίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα τηλέφωνα 99-791100 (Παντελής) και 99-151303 (Έλενα).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση