ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιχαηλούδης: «Κυριακή μεσημέρι θα ξέρουμε την απάντηση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 καια την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και αν έχει έρθει απάντηση από τις ομοσπονδίες για την παραμονή των πέντε διεθνών στον αγώνα της Δευτέρας: «Εκτός από την μέρα άλλαξε και η ώρα του αγώνα με την ΑΕΚ. Για το θέμα των διεθνών δεν έχουμε πάρει απάντηση από τις τρεις ομοσπονδίες των πέντε διεθνών μας. Δεν ξέρουμε αν θα είναι θετική η αρνητική η απάντηση. Περιμένουμε μέχρι Κυριακή μεσημέρι να ξέρουμε την απάντηση».

Για το πότε θα φύγουν οι διεθνείς σε περίπτωση που είναι διαθέσιμοι την Δευτέρα και αν σκέφτηκε ο Άρης να ζητήσει αναβολή του αγώνα: «Σε περίπτωση που έχουμε τους διεθνείς μαζί μας θα πρέπει να φύγουν όσο πιο νωρίς γίνεται μετά τον αγώνα για να πάνε στις Εθνικές τους. Η ελπίδα μας είναι να έχουμε και τους πέντε μαζί μας γιατί εκεί που δικαιώνεται μια ομάδα θα αδικηθεί άλλη. Δεν λέω εννοείται ότι φταίει η ΑΕΚ. Ξεκαθαρίζω ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά την Δευτέρα, δεν θα ζητήσουμε αναβολή».

Για την μη κλήση του Πηλέα στην Εθνική: «Είδαμε με έκπληξη την κλήση του κυρίου Κετσπάγια. Περιμέναμε να καλέσει τον Κώστα Πηλέα γιατί φέτος κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Ένα από τα όνειρα ενός παίκτη είναι να παίζει με το εθνόσημο στο στήθος και την δεδομένη στιγμή ο Πηλέας αδικείται γιατί είναι ένα παιδί που με το σπαθί του κέρδισε θέση βασικού. Ο κύριος Κετσπάγια είδε αρκετά παιχνίδι του Άρη φέτος».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΚ: «Ο Μπράουν ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα και θα είναι αποστολή. Ο Στρούσκι έκανε κάποιες προπονήσεις αλλά είναι αμφίβολος. Παραμένουν τραυματίες οι Σιουμάνσκι και Μεντιούπ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση