ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ζράντι: «Όταν μου είπαν για Τσόρνινγκερ, ήθελα Απόλλωνα»

Περιέγραψε το παρασκήνιο του ερχομού του στο νησί μας ο Λιβανέζος

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολλά και ενδιαφέροντα ανέφερε ο Μπάσελ Ζράντι στην συνέντευξή του στο περιοδικό του Απόλλωνα, που κυκλοφόρησε σήμερα (δες ΕΔΩ).

Ο Λιβανέζος ανέφερε το πως ήρθε στην ομάδα της Λεμεσού, αναφέροντας πως σημαντικό λόγο για να πειστεί έπαιξε η έλευση του Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ στην ομάδα.

Αναλυτικά, το απόσπασμα:

Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες προτού έρθεις στον Απόλλωνα;

«Ναι είχα κι άλλες προτάσεις»

Θες να μας ονομάσεις κάποιες ομάδες;

«Όχι δεν θέλω να πω ονόματα. Νομίζω δεν είναι σωστό και ούτε χρειάζεται. Μπορώ να σας πω ότι υπήρξαν προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και της Ασίας. Ειδικά στην Ασία, θα μπορούσα να πάω και να κάνω λεφτά, όμως σκέφτηκα πως είμαι 27 χρονών και ότι θα ήταν καλά αν πήγαινα και να έβγαζα κάποια λεφτά, αλλά μετά θα ήταν δύσκολο να επιστρέψω στην Ευρώπη. Προτίμησα να παίξω στην Κύπρο και την Ευρώπη»

Γιατί επέλεξες τον Απόλλωνα;

«Ακριβώς για αυτόν το λόγο, θέλω να παίξω στην Ευρώπη και να παλέψω για τίτλους. Στο παρελθόν έπαιξα με τον Μάρκο Ταγκμπατζούμι στη Νορβηγία, μιλήσαμε για την Κύπρο και είναι όπως μου τα είπε. Επίσης τους τελευταίους έξι μήνες άκουσα από πολλούς ατζέντηδες για την Κύπρο, το έψαξα και όταν μου είπαν ότι έρχεται ο κ. Τσόρνιγκερ εδώ, είπα άμεσα το ναι! Τον ξέρω από τη Δανία».

Μίλησες μαζί του πριν έρθεις στην Απόλλωνα;

«Όχι μίλησα με τον Πέτρο (Κονναφή), με τον ατζέντη μου φυσικά και όταν μου είπαν πως θα έρθει εδώ ο προπονητής, ήξερα πως θα παίζει η ομάδα».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το περιοδικό ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση