ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χουσαΐν: Ο Αλεσάμι και η «κατάρα» που κρατάει μέχρι σήμερα

11 χρόνια πριν οι δυο τους έκαναν μαζί τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα

Αντρέας Τζιακούρης

Αντρέας Τζιακούρης

Την δεύτερη του μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε ο Απόλλωνας ο οποίος γνωστοποίησε την απόκτηση του Ετζάζ Χουσαΐν. Ο Νορβηγός μέσος γίνεται μόλις ο δεύτερος παίκτης από την σκανδιναβική χώρα που θα φορέσει τα «κυανόλευκα».

Ο πρώτος ο οποίος ήρθε από την χώρα του Βορρά είναι φυσικά ο Αλεσάμι ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Λεμεσιανή ομάδα από την Ρωσική Ροστόφ.

Μάλιστα, πέραν από την εθνική ταυτότητα που τους συνδέει, οι δυο τους συνυπήρξαν στην Νορβηγική Λάνγχους τη σεζόν 2011-2012.

Ο μεν Αλεσάμι τον τότε καιρό είχε μετακομίσει από την επίσης Νορβηγική Σκιέντ, ομάδα στην οποία ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Από την άλλη, ο Χουσαΐν βρισκόταν ήδη στην Λάνγχους από τον περασμένο Μάιο του 2011, η οποία ήταν και η πρώτη ομάδα που του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη σεζόν δεν κύλισε όπως θα περίμεναν οι ίδιοι αφού την τότε περίοδο η Λάνγχους υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία της χώρας στην δεύτερη. Εκ τότε δεν κατάφερε ποτέ ξανά μέχρι σήμερα να επανέλθει, ενώ από το 2017 μέχρι το 2020 αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία (από το 2021 είναι ξανά στην Β’).

Επομένως, με την μεταγραφή του στην Λεμεσιανή ομάδα ο 30χρονος μέσος θα ανταμώσει ξανά με τον Αλεσάμι με τον οποίο 3232 χιλιόμετρα μακριά και 11 χρόνια πριν, έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση