ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλάμπους: «Σκεφτόμαστε ήδη για προπονητικό κέντρο Ακαδημιών»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος του Σωματείου Απόλλων

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος του Σωματείου Απόλλων, Ξενοφών Χαραλάμπους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα εγκαίνια του γηπέδου: «Απόψε θα τελεστούν τα εγκαίνια. Θέλω να επισημάνω την ιστορικότητα αυτής της βραδιάς. Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τις ομάδες της Λεμεσού. Μέσα από πολλά προβλήματα τις τελευταίες δεκαετίες ένα όνειρο πραγματοποιείται. Μετά από συμπληγάδες καταφέραμε με την προσπάθεια πολλών ανθρώπων και ειδικά των συμβουλίων του Απόλλωνα να γίνουν σήμερα τα εγκαίνια».

Για το τι μπορεί να δώσει το γήπεδο: «Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι σε γήπεδο και όχι στα στάδιο. Οι κερκίδες είναι πιο κοντά στο γήπεδο καθώς δεν υπάρχει στίβος. Θα είναι καυτή έδρα. Όταν θα φιλοξενούμε ευρωπαϊκές ομάδες μεγάλης εμβέλειας θα καταλαβαίνουν ότι αλλάξαμε επίπεδο»

Για το όφελος του Σωματείου: «Οι συμφωνίες έγιναν μεταξύ πολιτείας και Σωματείου. Το Σωματείο σίγουρα θα έχει ένα όφελος. Είμαστε εκεί για να προστατέψουμε τα συμφέροντα του».

Για την προσπάθεια του Σωματείου: «Η προσπάθεια μας εμάς ξεκινά δυόμιση χρόνια πίσω. Ξεκινήσαμε μέσω πανδημίας. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Χρησιμοποιώντας τα οφέλη του νέου γηπέδου θα βλέπουμε πιο μπροστά. Τελευταία βάλαμε νέους στόχους. Ξεκινήσαμε ήδη να σκεφτόμαστε προπονητικό κέντρο Ακαδημιών. Είναι στα πρώιμα στάδια».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Κατ’ αρχάς θεωρούμε ότι με τον κ. Μακρίδη η ομάδα μας θα ανακτήσει τη δυναμικότητα της. Μου αρέσει προσωπικά να δίνω την ευκαιρία σε ανθρώπους που προέρχονται από τον Απόλλωνα. Θα πάμε στη Λάρνακα με στόχο να κερδίσουμε την ΑΕΚ».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση