ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλάμπους: «Ο αγώνας της ΕΟΚΑ διαμόρφωσε τα κύτταρα του σωματείου μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Ξενοφών Χαραλάμπους.

Αναλυτικά:

Για τα γενέθλια του Απόλλωνα: «Τις πιο θερμές μου καλημέρες στους υποστηρικτές του Απόλλωνα. Για μας σήμερα είναι ιδιαίτερα ημέρα η σημερινή. Νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνεια που είμαστε μέλος αυτής της ομάδας. Δυστυχώς η πανδημία δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε όπως θέλουμε την ιστορία της ομάδας. Στα 67 χρόνια της παρουσίας της ομάδας στα δρόμενα της Κύπρου, έχουμε δείξει ότι για τους σκοπούς της απελευθέρωσης μας από τον αγγλικό ζυγό αλλά και η ιστορία που έχουμε διαγράψει μας κάνει ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο».

«Λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια εκδήλωση τώρα. Όμως πιο μετά αν μας τα επιτρέψουν τα μέτρα θα κάνουμε κάτι. Με ανακοίνωση μας που θα εκδώσουμε σε λίγες ώρες θα δείτε πως θα γιορτάσουμε την συμπλήρωση 67 χρόνων ζωής του Απόλλωνα», πρόσθεσε.

Τι συμβολίζει η σημερινή ημέρα: «Συμβολίζει τον λόγο της ίδρυσης μας. Δηλαδή του αγώνα για την Ένωση με την Ελλάδα, ένας αγώνας που διαμόρφωσε τα κύτταρα του σωματείου μας. Το σωματείο είναι η μητέρα όλων των αθλητικών σωμάτων του Απόλλωνα. Προσπαθούμε να βοηθούμε παντού και ελπίζουμε να έρθουν περισσότεροι τίτλοι».

Για την φετινή σεζόν στο ποδόσφαιρο: «Είναι στα πόδια μας και αν κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που έμειναν θα στεφθούμε πρωταθλητές. Τίποτα περισσότερο και τίποτα το λιγότερο, είναι απλά τα πράγματα».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Πάμε για την νίκη που θα μας ανοίξει το δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου».

Αν λείπει το πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα: «Το πρωτάθλημα θα μας δώσει την ώθηση για περισσότερα πράγματα. Η πορεία των τελευταίων χρόνων δείχνει ότι μας άξιζε ένα πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση